En dag som jag är nöjd med

Idag åkte ungdomspojkarna Robin och Freda (uttalas Robin med kort B och Freda med kort E och D, Jeff hade lite svårt med Borgådialekten och kallade dem Robbin och Freeda) iväg hemåt med mopedbilen. Jag, barnen och Michelle åkte till Nabben. "Jobbin Jeda me bischen?" Undrade Jeff. Pojkarna har busat och stojat med barnen, så de var saknade idag.



Stekte (i molnen) på nabben en stund med bl.a Anne, Erin o Ramona, var t.o.m i spát en snabbis, sen körde jag Michelle o barnen till glassbaren i Strandnäs, själv åkte jag till Kantarellen o handlade. Mmmums, de har fått en massa sojaprodukter, vanilj- och blåbärsjoggis, eftersom jag inte riktigt tål mjölk så hamnade de ju givetvis i kundvagnen.



Tvättade bilen på TB. Jeff äälskar biltvätten, men sist vi skulle tvätta, så sa han då vi skulle köra in "nej, inte köra biltvätten", nähä, så jag vände jag. Och lip vart det. Idag så var han så förväntansfull och frågade flera gånger "åka biltvätten nu?" När vi skulle köra in så hör man från baksätet. "Jeff säger nej!" Hahaha, men vafaan hur mycket tror han att han kan styra då, o vad är det för skräckblandad förtjusning han har för den där biltvätten? Han har ju gillat den förut. Så vi körde in och det var hönderna för öronen och stora ögon. Men bra gick det.



Hem o laga sen middag. Svägis o Samuel kom på middag, tacos vart det. Mums. Och vad roligt att de kommer hit för en gångs skull. Det är ju alltid vi som åker dit.

21.30 hoppade jag i springskorna och gav mig iväg på en halvtimmes springtur längs strandpromenaden. Hur har jag kunnat missbedömma springning, att jag "hatat" att springa. Det är ju hellt okej tycker jag, men man ska inte springa för fort bara. Skulle inte Michelle vara här så skulle det inte bli mycket motion. Har nämligen sett Chrille 2 ggr på 3 dar, ena gången mötte jag honom då jag var ut och gick med Bianco. Busy days.

Nu har jag nyss lagat 2½ liter vispgröt på hallon och lingon. En dag som jag är nöjd med.


Kommentarer
Postat av: Jänu

Vad roligt att du upptäckt springningen. Ska vi börja höra av oss när vi ska iväg, så har du "draghjälp". Jag tycker det är skitsvårt att springa själv...

2010-07-16 @ 09:09:21
Postat av: Tessa

Ja! Jag hakar gärna på, men tycker att det är helt ok att springa själv oxå. Man sku kunna ha några fler övningar man gör vid t.ex Baltic eller nånstans, så får man lite styrka i programmet oxå =) Igår körde jag push ups på ett trappsteg vid strandpromenaden, även tåhävningar och triceps på samma trappsteg, hihi.

2010-07-16 @ 11:05:19
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Eva

Hur gör du vispgröten??

2010-07-16 @ 22:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0