Sondag va

Idag har vi bytt hotell.
Rico's som vi bodde pa tidigare i familjebungalowen (stort med sovalkov at Li) var fullbokat fr.o.m idag, sa jag dealade till mig ett rum pa Sugar Palm Resort & Spa intill. Battre lage, rum med poolaccess, kliver ner direkt fran terassen i poolen assa, ratt stort rum anda, man kan vika undan vaggen till toaletten ifall man kanner att man vill ha lite uppsyn over mr. dyk och golvet i sovrummet nerklottat med vatten, vi har dusch OCH badkar, tryck i duschen, det finns SPA, och 2 olika bastun.

Nu tanker ni som jag, BASTU!?
Faktum ar att vi idag pa eftermiddagen vart lite smafrusna
(forsta gangen pa 40 dar) i skuggan i poolen sa jag och barnen smog in i angbastun och det var riktigt skont. Poolen har inte direkt solgassning dagen runt i och med att rummen ar byggda runt poolen raktu upp i 4 vaningar, dock till Chrilles fortjusning, helt okej tycker jag med. Vi har internetansl. pa rummet, gissa som man langtat efter d. Men jag har a andra sidan inte sa mkt tillgang till datan da Chrille proggar pa den hela tiden. Men de har 6 st datorer med gratis internet vid reception, sa nu sitter jag har nojd o glad bland myggorna.

Har om dan var vi ju med Takaten o frun till Surin o Kamala. Assa Kamala e sa mysig (Lessa kikade lite efter Dannys, men ej hitta!). Hade tankt bo dar en svang i ar, men avstyrde de planerna tidigare innan resan. Men i och med att svenska skolan finns dar sa KAN det bli aktuellt att vi blir dar nan gang ifall vi kommer oss ivag en langre stund an 2 v. charter. Vi har nu 9 dagar kvar och jag har blitt sugen att surfa pa IKEA och lite andra sajter. Hem o dona! Susanna o ganget akte idag, sa nu e man ensam igen. Imorgon tror jag vi ska till beachen, vilket var flera dar sen. Ska finslipa lite pa min branna, haha, javla neger man e. Bilder pa kommande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0