Braindead

Idag var min 9:e arb.dag i sträck. Jag har jag varit på dillen 13-20.30, mycket roliga paketinslagningar. När jag kom hem mot nio-snåret så får jag SMS från chefen att jag glömt ta in grejer vi hade ute. Hur fan kunde jag missa dom? YYR.

Asså fysathan va ja börjar bli mör i huvet. Jag har fortf. inte blitt sjuk. Men jag är slut. Näsan kan jämföras med en droppade vattenkran, röda ögonvitor, och totalt yr i bollen. Satt just to pratade med Anki i telefon och mitt i allt hade det varit tyst säkert 10 sek. då jag kom på oss att vi bara satt o lät som nå mongon "ööö, jaja, ööö". Så jävla sluuut, hahaha.

Nu ska jag ta mig via badkaret o i säng med min stickning. Så skönt att varva ner med stickning, haha kärring vaarning! Nattiii


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahah, ja det märks när man är slutkörd. Jag är likadan, mina två-treor får tillrättavisa mig hela tiden. "Men Jenny, det är faktiskt a o u å som är hårda vokaler! Inte e i y ä ö."



"Jaja, det har du rätt i lille vän, nu kommer ni aldrig att glömma det!"



Idag satt jag med ett prov framför näsan på en unge och bad honom förklara hur han tänkt på en uppgift. Han verkade helt förvirrad och jag blev nästan irriterad: "Men alltså, vad menar du med ditt svar här?!?!"

Tills han sa: "Men Jenny, det där är inte mitt prov!"



Hahah. Slut.

2010-12-14 @ 21:57:54
Postat av: Tessa

HAHAHAHA UNDERBART, kram!

2010-12-14 @ 23:15:02
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Vad stickar du?

2010-12-15 @ 19:05:25
Postat av: Tessa

en enfärgad naurvit halsduk me tappade maskor =))))

2010-12-15 @ 20:24:19
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0