Z U M B A !

Var på mass zumban i Godbyhallen idag.
Helt redo att "börja träna" igen. Nåja, men en envis hosta som håller på att ta livet av mina lungor och utan förhinder åkte jag och Li iväg med svägis m.fl och shejka våra rumpor. Lite hostningar framkallades av den roliga zumban med duktiga instruktörer. Li kämpade på och koncentrerade sig de första 30 minutrarna. Sen vart hon svettig, slut och så vart koreografin svårare och musiken mindre bra (enligt henne). Så då tog hon fler drickpauser och slappade till sig lite. Men vem kan kräva att en 6 åring ska orka med ett entimmes pass  =) Hon va jätteduktig. Tivärr glömde jag ju ta kort på plats, det kom jag på i bilen pv hem.

 
 
Nytränade gänget. En söndag eftermiddag.



Kommentarer
Postat av: Camilla

Jamen snyggt m blank svettig panna =) Jag fick ju saltkänsla(svettdroppar) i ögat när vi skulle böja huvudet i stretchen efter....

2010-04-11 @ 21:01:46
Postat av: Tessa

HAHAHA! Jammen bra, då har du ju tatt i ordentligt. Man ska va blank efter ett träningspass, på mig ser det ju ut som att jag är PÅVÄG TILL träningen. Men du, jackan var blöt efter krattningen o skottningen idag, genom munktröjan o linnet =)

2010-04-11 @ 21:20:19
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Du menar att du inte blev svettig efter zumban MEN efter trädgårdsjobbet...=) vi har en trädgård här med om du vill fortsätta o bli svettig =)Jag bjuder såklart på kaffe o kanske lite tilltugg om vi har någe rester =)

2010-04-12 @ 09:16:40
Postat av: Tessa

Jo jag blev visst svettig på Zumban, men SVETTIGARE i trägårn. Hördö du vet att jag tycker om att hjälpa till, men nu har jag själv en totalkaotiserad bakgård här som jag kliar mig i huvet över =) kom hit med en jordfräs så bjuder ja på kaffe!

2010-04-12 @ 13:36:40
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0