Berlin och trädgårdsröj

Ja efter hundrasjutti velanden o avstängda flygplatser o aska överallt så beslöt jag mig nyss för att jag drar med brudarna till Berlin o hälsar på kusin Sandra o co. Jag måste nämligen vara hemma på tisdag för då ska jag jobba, och det är riktig personalkris så jag har lärts upp för att kunna vara på Zko den veckan. Så satan i gatan om d inga går nå flyg hem sen. Nåja vi har ju inte lyft än, så det kanske blir en weekend i Stockholm istället.

Vi åker med Air Berlin imorgon vid 15-tiden. Hem kommer vi på måndag kväll. Landar lite över 14 på Arlanda, perfekta tider att åka, inga övernattningar i Sverige behövs. I Berlin är det vår. Så det ska bli najs med lite tid från familjen, även om jag inte riktigt hann säga hej då till de där små fröna innan de gick till kojs. Hade ju inte tänkt åka då än, haha. Sista minuten beslut. Nu e jag så jävla trött, har röjt på gården idag. Pappa har sågat ner träd, så ska allt flisas. Skitkul faktiskt. Höll på till åtta ikväll, återstår lite, men nu blir ju d kvar över helgen, aj attans! Kanske Li gör d, hon e bra på att påta virke i tuggen.

Schysst min när farsan drog igång motorsågen  =)






Arbete i frisk luft gör en trött. Kommer somna som ett barn nu. Jag går på torken från datorer nu några dar. Så ha d gött då!


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

Hörrö, fastnade du i Berlin eller... ?

2010-04-27 @ 21:36:53
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0