Späckat schema



Asså kolla in denna vecka:


Måndag DILLEN 12-20
Li till dagis. Var till huset och visade hur garderoberna skulle vara. Till Öppna Förskolan parken i hindersböle en timme. Hem o äta lunch innan Dillen.

Tisdag THAIBOX 20-21
Till Öppna Förskolan, till Bettans Bod, på lunch med Ulle, till WÅGES o valde tvättmaskin o torktumlare, slank in  i en och annan affär och kom hem med: 3 st basic tunna sköna långärmade tröjor från KappAhl (TILL MIG SJÄLV!), 7 nystan svart REAgarn (Camilla?), skosulor till barnen. Gick via huset o kikade på garderobsprojekten. Hem via och sen till dagis o hämta Li. Hem och laga middag, medans grannflickan och kidzen råddade med fingerfärg. Äta, däckade på soffan en kvart, helt ljuvligt att åka på träning sen. Via mamma o pappa o hämade hemodlade tomater och squash, det slank med ett stycke saknad tax hem oxå.

Onsdag DILLEN 12-20
Torsdag THAIBOX 20-21
Fredag DILLEN 12-20
Lördag Sverige
Söndag DILLEN 10-17

Detta är ett ypperligt tillfälle för Chrille att komma in i Jeffs dagar, lära sig hans nya snabbutvecklande språk och bara umgås. Det har nämligen varit mycket fattigt med tid för umgänge sedan i våras. Jag kommer inte jobba såhär mycket nu, jag täcker upp en veckas semester för tillfället. Men det kommer bli 2 dagar i veckan och extra över det om det behövs. Sen börjar julextra i november. Kul kul. Längtar faktiskt. Hoppas Jeff tänker sova denna julrush. För det tog nog på immunförsvaret ifjol då man jobbade heltid och hade en nattmarodör hemma, grr. Minns att jag fick 3 eller 4 herpesblåsor PÅ SAMMA GÅNG, då e man färdig för graven. Så var jag förkyld i nästan en månad.



Nån sajt som fixade en bild på Li såhär. Fint va.


Kommentarer
Postat av: Mita

Stressa inte fram herpesblåsorna nu igen, unga dam!!! Vilken fin bild asså.......

2009-09-09 @ 20:19:17
Postat av: Tessa

Hahahaaaa

2009-09-09 @ 21:03:45
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Julstressen är ju så underbar!!! Fast jag har nästan börjat tro att jag är ensam om den åsikten ;O

2009-09-10 @ 17:10:56
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha Lena! Du e ju INTE som andra barn =)

2009-09-11 @ 08:18:27
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0