Bilder

Här kommer äntligen lite vettiga bilder! Jag är lika glad som ni, för att jag kan visa hur fint det är! Väljer dock att inte visa riktigt alla hörn, då det fortfarande står bråte o flyttlådor lite här och där. Orkar inte ta nån stress över det som är kvar (Chrille stressar dock upp sig över det dagligen). Många av lådorna ska till Bettans och till Lettland.


Soffan

På soffan längst hit så ska ska det vara en vit bricka på den där nedsänkningen, den har inget armstöd till höger, utan avslutas rakt och kommer vara mer som sittarsoffa vid kalas. Den stora soffan ryms man 2 vuxna liggandes i. Och mellan schäslongen och 2½ sitsaren så ska det vara ett vitt tillhörande bord mellan sektionerna. Skiitsnyggt. Funkar ju helt bra såhär tills man har dem. Sofforna är snyggare än jag hade förväntat mig. De vita läderkuddarna är jättesköna i svanken. Kommer förmodligen vara mer på andra ställen än där de är menade. Men på bild hålls de still iallafall  =)

Grovköket (/diskområde)

En liten uppfattning iallafall. Det är inte helt klart (det heller) så helheten får ni vänta på  =) Det är här vi diskar, helt underbart i jämförelse i lilla porslinhandfatet på toan som vi gjorde första 2 veckorna. Detta är lyx i jämförelse, man svimmar väl av lycka när man har diskmaskin o allt ikopplat sen.

Bänkskivan i köket

Planlimmad diskho, så skönt utan kanter. Ni får bättre bild sen. Not ready at all yet. Köksbänken är ännu inte fixad helt, men spishällen är ikopplad så jag kan laga mat!!! Dock inte diskmaskin ikopplad och heller inte vatten i köket. Det har sågats så det varit sågspån över hela köksgolvet.

(Cindy tack för tipset om stolarna! Nandor såg lite cool ut. Och den var halva priset vad läderstolarna kostar. Ingen dum idé alls. Men man ska komma iväg till IKEA också, och så ska d (med vår tur) finnas 8 av dem på lager.)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Det ser hel lyxigt ut o skit snyggt! Bra smak!

2009-10-31 @ 14:33:41
Postat av: Cindy

Fan va fint. Ser riktigt lyxigt ut.



Lessa ha beställt från Ikea och det blir inte så dyrt med frakt och så om man beställer en del. Man måste ju räkna på hur mycket det kostar bensin, båt, mat och sånt om man åker själv. Kolla med Lessa hur hon gjorde. Kram

2009-10-31 @ 15:06:20
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Eva F

Ni har det supersnyggt i huset redan nu fast inte allt är på plats.

Vi har tyvärr inte allt på plats fast vi bott i huset i ca 5 år...

2009-10-31 @ 15:43:59
Postat av: Elin

Den där soffan e ju supernice.. Detr andra oxå förrsten

2009-10-31 @ 18:33:12
Postat av: Tessa

Tack! Soffan e superfin, mera grå än vad den är på bilden. Mamma tyckte den såg beige ut...eeh. Men den soffan som e närmast kameran ser man rätt bra färgen. Bänkskivan är oxå mer grafitgrå än på bilden, inga bruna inslag som bilden missvisar.



Ska höra med Lessa ang. Ikeagrejen. Annars går d ju bussresor för 75 EUR. Där får man oxå in rejäla grejer om man så önskar.



JAG ÄLSKAR ATT HÖRA ATT ANDAR OXÅ INTE HAR ALLT TIPP TOPP, TACK EVA! =)



2009-10-31 @ 19:01:23
Postat av: Andréa

Shit va fint de är och kommer att bli! Soffan är döläcker!



Jag vet hur det är att bo i ett icke- färdigt hus, de ha jag gjort i sex år nu. Men inte har de stört mig så mycket förr. Det är nu när man har barn som man önskar att det kunde bli färdigt. Livet skulle bli SÅ mycket enklare då!

2009-11-02 @ 08:21:21
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0