Staterna och parken

Imorgon bitti åker sambolambo till L.A. Jag undrar vad han kommer hem med för romantisk resegåva *harkel*. Nej fan skulle han göra d skulle jag bli nervös! Han blir borta nästan 2 veckor. O här e vi med utan vatten i köket o handdiskning i grovis. Satan. Men jag vet att man kommer att uppskatta diskmaskin och vatten i köket när man väl får det sen.  

Nästa måndag börjar Jeff i Lindan parken, tudiluu. Va d ska bli kul för både han och mig. Får se hur d går med att lämna honom där. Minns när Li började parken som 2 åring så gick det jättebra att lämna henne då jag "bara skulle gå o kissa lite med Bianco" runt kvarteret, när jag promenerade på torggatan intill 4 minuter senare hör jag ett bekant VRÅÅÅL, hon tyckte väl att den där kissrundan tog för länge. Men iskall som man kan vara i behövande situationer gick jag givetvis INTE tillbaka. Ca en halv timme senare kom jag tillbaka, då satt de inne och åt mellis, jag knackade på och sade att jag var tillbaka, men hon bara log och åt vidare.

Jag har en picko picko aning om att denne herreman är aningen knepigare. Han gör en stor scen av det mesta, och röst som en gigantisk man med stor mage har han oxå. Det gäller att stoppa blödningen från hjärtat innan det börjar bara då han ska va där "själv".

Ikväll fick jag ett riktigt ryck och fotograferade alla kläder jag tänkt sälja på nätet. Det var 3 stora kassar. Nu finns de iallafall på datan och väntas bara att få läggas in i annonser. Jag röjde även undan några flyttlådor till. Fick ifyllt i både "Bettans-", "Emmaus-" och "Lettlandslådan". Ska se om jag hinner med någon förändring innan mannen är tillbaka.Hade tänkt se på ett avsnitt Desperate Housewife (Säsong 6 avsnitt 3) men jag snålar lite på dem när jag bara har 3 avsnitt kvar  =)  och klockan är ju hundra igen nu, så det är nog natti.


Kommentarer
Postat av: Andréa

Ha ha, kissa lite med Bianco...



He he, skönt att höra att det finns fler högljudda barn.. Aron kan ställa till en scen av det mesta han också, men jag vet inte om han skulle bry sig om jag lämnade honom i parken... Värre är det nog att dra honom därifrån. Shit, det blir livat VARJE gång jag lämnar öppna förskolan..

2009-11-03 @ 08:32:19
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jo de där med att kasta huvet bakåt med vidöppen mun o låta som en brunstig älg, pga att han inte får fast en trailer på bilen, är han en hejare på =)

2009-11-03 @ 14:59:50
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Håller tummarna att Jeff fattar att digga parken direkt =)

2009-11-04 @ 07:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0