Dagens projekt

1. Träna
Vart träningssugen, så jag spred ut barnen lite och drog på ett combatpass, det var ju flera veckor sen! Å d va kul o skönt. Får väl smaka på lite träningsvärk här i dagarna då. Mmm, skönt.

2. Grovköksdörren.
Då man är i grovköket så lyser vårt härliga lysrör upp hela rummet, vilket är bra. Men vad som inte är bra är att vi har klart glas i dörren. Så man känner sig så utsatt o påtittad då man inte ser mer än 5 cm utanför rutan. Grannarna kan nog se precis vad jag håller på med i grovis, och det känns lite blä att inte kunna ränna dit i trosor o BH typ. Inte för att jag är den som bryr mig, men det är faktiskt inte avslappnande när någon kan stå 1 meter utanför dörren och jag inte ser den. Såååå. Jag var till Färg&tapet o köpte insynsskydd på film. Smällde upp den och genast kände jag mig "tryggare". Även postgubben såg ju rakt in i grovis. Nej jag är skitnöjd. Hoppas Chrille int sliter ner den när han kommer hem från USA.



3. Grinden
Grinden behövde ännu nät i sig, så jag har fixat d idag. Pappa var hit o banka ner en "grindstolpe" tidigare idag. När grovisdörren var klar så var det den magiska tiden 23.45, då skruvde jag grinden på plats. Nu kan man ju gå ut med soporna utan att måsta varva halva gården. Lite vint o snett, men vafan gör de. Den ska ju rivas ner snart igen ändå. Den är ju gjord av nå listrester å så.



Klart jobbat för idag. Guten nacht.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Skita smart gjort, duktigt!

2009-11-10 @ 08:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0