minidagis

Idag kom Cassandra med hem från dagis. Hon åt här, de badade badkar o röjde så d kom vatten ända in i köket, Jeff skulle ju givetvis vara med i karet och stortrivdes med stortjejerna. Sen plingade det på dörren och då kom periodgrannen Lonia. Action i hängmattan följde, men Jeff och Cassandra tog det lite sonika, Jeff blir så soft och lugn då man ligger i hängmattan med honom (om tutten o vovvos e med).





Hittade nån gammal glass i frysen och sås i kylen. Jeff va så gullig då han bara ville sitta i Lonias famn. Li har sjukt i nacken (syns d?) och har åtminstone en svullen lymfkörtel. Påväg att bli flunssig igen kanske (suck). Det verkar va hennes svaga punkt d där med svullna lymfar.

Kommentarer
Postat av: Mita

Nååå, hon ser faktiskt lite stel ut bruttan! Meja har kollat på din blogg idag och kände genast igen tjejen på bilderna! =)

2009-05-06 @ 19:22:06
Postat av: Tessa

Jag brukar ju alltid hälsa på Meja o Tinja med deras namn. Dom tittar oftast på mig som jag kom från yttre rymden, men idag kom Meja cyklandes o ropa FLYTTA PÅ DEEEEJ. Hahahaha.

2009-05-06 @ 20:11:52
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Mita

Nej fy fasiken vilken trevlig skitunge =) garv

2009-05-06 @ 20:48:18
Postat av: Anna L-B

Åh va stelt det ser ut - vet själv när man har det och beter sig som en robot. Snuttan. Skratt - Jeffen gillar att vifta med armarna sådär när du fotar honom, tycker jag :-). Gulle

2009-05-06 @ 23:19:30
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Andréa

Men gu så mysigt där i hängmattan! Vill ha i trägårn i sommar! Men jag tvivlar på att aron ligger still i den. De ska väl gungas helt hysteriskt i den me.



Li ser stel ut jo, hoppas hon håller sig kry. Här e vi bussigt förkylda- pissjobbigt!

2009-05-07 @ 08:33:33
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja eran hängmatta är ju bara världena bästa, stor o härlig! Våran ute är ju mera bus i än mys fast de få gånger jag ligger där ensam är det skönt!



Dagis hemma = alltid bra med mutglass =)fast snart har ni ju så nära till nytt förråd- Minimarket så då behöver inte allting finnas hemma utan Li o snart Jeff med kan snabbt binna iväg till förrådet, inga gator bara pengar i handen eller ännu bättre om där finns matbok =) Sampa kunde ju inta alls skriva något när han första gången gick iväg, SÅ SÖTT!

2009-05-07 @ 09:00:07
Postat av: Tessa

Jo den där hängmattan är ju för 2 pers, så den är extra bred. Själv blir jag gungsjuk i den. Men otroligt nog så blir Jeff avslappnad i den då han ligger där och sidorna lixom täcker sig över honom så d blir som en koja.



Ja gissa om Minimarket kommer att utnyttjas, ska göra en genväg genom skogen och med stege över staketet så man slipper gå "runt" haha. Men vad skulle Samuel måsta skriva då? Asså gulle tulta dit, kan precis se framför mig hur han stolt själv travar iväg och in till Malins.

2009-05-07 @ 16:32:50
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

I o m att vi hade matbok där så skulle han skriva sina initialer, kunde se lite roligt ut Set men vi var ju som sagt kändisar där =) så det gick bra ändå.



Dessi var ju 3 när vi just flyttat hit o hon nappa min plånbok för att gå iväg o köpa ny glass, när någon öppnat pappret fel på hennes glass. =) Förvånad?

2009-05-08 @ 09:03:41
Postat av: Tessa

Hahaha, hon börja i tid Dessi. Just ja initialerna ja.

2009-05-08 @ 10:09:17
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0