Lyx

Redan nu (med lite ansträngning på laptopen) kan jag dokumentera mina lyxbehandlingar som jag unnat mig på senaste. Allt på samma månad  =)

1. Sminktatuering
Tatuering av ögonen. En svart rand längs med ögonfransraden, ingen eyeliner, utan mer som "tätare ögonfransar". Helnöjd faktiskt.

2. Ögonfranspaket
Färga och plocka bryn, färga och permanenta fransarna

3. Färg + klipp
Färga håret mörkbrunt och klippte bort en rejäl bit på mitt stackars ovanligt trasiga hår. Nu är det riktigt glansigt och friskt igen.

Inte för att jag brukar sminka mig, men tatueringen var en rolig grej, jag har lagt ner mer än några tior på kosmetika under min livstid och tyckte att 4000 sek kan jag lägga ut på att fräscha till sig lite. Angelas Beautybase var det som hade hit en kosmetisk tatuerare. Bedövningssalva på, kändes inget först, när salvan gjort sitt, ja då rann nog tårarna lite extra. Nu tror väl folk att jag börjat sminka mig mitt i allt, men det har jag inte  =)  lägger inte ner mer tid än tand- och hårborstning (och finntäckning) om mornarna.

Detta är perfekt!


Bara permanent smink  =)

Kommentarer
Postat av: Kim

snyggt :) du passar verkligen i kort lugg och långt "sidohår" :)

2009-05-29 @ 18:21:57
Postat av: Tessa

Hahaha "sidohår", va roli du e

2009-05-29 @ 19:12:44
Postat av: Andréa

Härligt med lite lyx ibland. Och snyggt blev det! Trevlig helg! Å glöm inte att smörja in er i helgen sa de í detta nu på tv4 .. Gissar att de syftar på solskyddsfaktor =O)

2009-05-29 @ 22:19:56
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0