TV eller inte TV

Till skillnad från första och andra barnet, får andra barnet mer än GÄRNA se på TV i fast 4 timmar bara det är lugnt. Jag föredrog pedagogiska filmer och inte alltför långa stunder för Li så långt jag kunde. Disneys Baby Einstein där hon lärde sig bl.a siffror och färger på olika språk, sen hamnade det ungefär 40 vanliga filmer i hennes samling innan Dora Utforskaren kom. Men med Jeff är det andra bullar, och jag är SÅ tacksam att han velat se på Pingu sedan ca halvårs ålder. Man har fått en stund för sig själv, en tupplur om man behövt d. Det har varit det "enda" som fått honom att sitta still. Han diggar fortf. Pingu skarpt och kan se en hel film på 45 minuter. Här ligger gullungarna i soffan och morgonslappar till den söta pingvinen.


Så söta så man nästan döör.


Kommentarer
Postat av: Andréa

Hej! Jag prövade kommentera på de senaste inläggen, men de gick inte. Tänkte skriva där på badkarsbilden. Att de där små barna aldrig verkar lära sig av sina misstag. Men de ska väl testas barra. Dom lever bra farligt i den här klättraråldern.



Kan tänka mig att man blir lite "slappare" med andra barnet vad gäller bla tv-tittning o massa annat. De e ganska lätt med Aron på ett vis att undvika tv- Han har ju inte tid att sitta mer än fem sekunder och bryr sig oftast nada om den. Fattar inte att Jeff gillade att glutta pingu redan som sex månader gammal alltså... Dom e ju så små då...



Va långt ni kommit med huset! De blir så jääääkla fintálltså!

2009-03-23 @ 15:49:45
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jaha d går inga o kommentera, så kan d va ibland. Jo man blir DUKTIGT mkt slappare med andra barnet, speciellt om det är mer krävande. Och råkar det gnälliga barnet älska Pingu som halvårsbebis så är det lätt hänt att filmen snurrar typ varje dag =) whatever. Men det är oxå det enda som får honom istill. Ja det är helt otroligt att han digga d så tidigt. Men pingu är ju lite speciellt, enkelt och utan tal.



Alla barn är ju olika och Li gjorde aldrig om ett stort misstag, medans Jeff gladeligen gör ett dyk ner i parketten från soffan 2 ggr (eller 5) på 1 minut.



Jo "vi" har kommit långt med huset. Man har inte lyft ett finger där ännu förstås förutom till pappers =) Det är mkt som ska bestämmas de kommande veckorna. För snart börjar d ta fart med inredning. D blir skitafint. Men vissa felplaneringar har vi redan stött på, men det hör väl till =)

2009-03-23 @ 18:32:48
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0