Virrig

E d söndag idag? E d julfest imorgon?
Jag är så vils på dagarna så jag vet knappt vilket år det är. Idag har jag iallafall inventerat på jobbet. Kul, men mindre kul då det trådlösa nätverket kraschar när man är ute och rullar med laptopen i butiken. Ska jobba onsdag och torsdag oxå och sen inte förrän den 18:e (söndag). Idag har kunderna varit få, men de har handlat pulkor, stjärtlappar, tefat och rattkälkar. ALLA sku till pulkbacken. Perfekt, då jag var ensam i butiken och fick inventera (och svära) ifred.

Nu har jag just tryckt i mig 10 falu rågrut med smör och aromat.
Funderar på 5 till, det är så jävla jobbigt att bre bara. Sötungarna är i säng sedan en timme och det är så SKÖNT att det är slut på Lis godis-hela-veckan humör, att hon är trött redan halv nio om kvällarna och pigg och glad om mornarna och HELA DAGARNA. Har redan måsta plocka bort hennes NINTENDO DS efter upprepade utbrott. Jeff har börjat sova bra de senaste veckorna, inga skrikattacker (förutom nån gång då han får betongskit om nätterna och man är tvungen att ge honom typ supp för att han ska skita). Stabila barn helt enkelt.

Jag har fått min älskling att fastna i en såpa
Asså Chrille ser inte på annat än nyheterna och svartvita krigsdokumentärer. Han FATTAR INTE hur jag kan titta mig kollig på Sex&City eller Desperate Housewifes. Men Lina har rekommenderat kriminalserien DEXTER och gett oss Säsong 1. Vi såg första avsnittet igår och klockan elva ska vi krypa ner i sängen och se på avsnitt nummer 2, SPÄNNANDE. Hahaha.

Då är det 2009 då
Och jag hoppas det här blir ett bättre år än det förra, för det uppfyllde en massa tröttheter för mig hela året igenom, och faktiskt kan jag säga att de få dagar som det nya året gett, har varit de bästa på länge. December var nog inte min månad. Fy sättän vad det har krackats. Usch. Men jag har INGA nyårslöften och INGA måsten (förutom att jag måst gå o hänga tvätt NU)

Kommentarer
Postat av: Kim

Håller tummarna hårt som fan över att -09 blir ett bra år då :-) haha, falu rågrut is the shit, satt nyss och gnagade jag med :)

Who knows, vi kanske ses imorrn.



Ha det bäst, lilla Poison ;)

2009-01-04 @ 21:33:07
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: anne

ÅÅÅ DEXTER e det bästa serien som finns!!!Har sett 3 säsonger och e int besviken än.Ett till tips så LOST e ju den bästa serien ever:) KRAMAAAR

2009-01-04 @ 23:20:01
Postat av: Tessa

Anne, asså jag lipar ihjäl. När man äntligen fått sin sambo att gilla en serie, så RÅKA vi se (tror jag) de 2 sista avsnitten. D va nå fel på skivan och vi tryckte bara på PLAY, såg ej vad det stod för avsnitt. Sen stod det DEX47, antar att det betyder Säsong 4 avsnitt 7. Asså jag döööööööööör om det är så det är, har inte hunnit forska i det ännu. Chrille gillar ju inte när det är nåt sci-fi sen, är LOST normalt eller är det någge tankeöverföring etc. Haha, fattar du? Får prova med det annars. Kraaam

2009-01-05 @ 10:04:17
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: ANNE

Nej det kan int vara såför det finns bara 3 säsonger ännu det var säkert det sista från säsong ett du såg!Så det var nog ingen fara:)

2009-01-05 @ 10:16:34
Postat av: Andreá

Inte konstigt att man blir virrig och inte vet va de e för dag ens. Det har ju varit så mycket helger nu så man alldeles virrig.



Skönt att de e ordning på ungarna o sömnen! Själv har jag slarvat så med Arons sovtider nu under julen så han har börjat vakna tidigare vissa morgnar och velat upp. Sen har jag låtit honom sova allt för länge när han väl somnat om.. Sen blir dagarna helt på vils här.



Jag kanske också borde skaffa mig sex & city serien. Alla verkar gilla den, jag har sett typ två avsnitt och filmen. Tyckte väl inte filmen va så bra heller, så ytligt på nåt vis. Men jag höll på sket ner mig (jag också) som jag garva när hon där ena bruden druckit kranvattnet i mexico. Ha ha!





2009-01-05 @ 11:02:07
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Sex&the City vill jag se ALLA avsnitt av innan jag ser filmen, det har jag lovat mig själv. Så jag har inte sett filmen, avslöja inte för mycket nu =)



Aha, puh Anne, okej, måst prata me dej om hur d sluta. Hur va d med LOST? Tror du Chrille pallar eller?

2009-01-05 @ 13:56:54
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: A

Prison Break rekommenderar jag

2009-01-05 @ 17:24:36
Postat av: LenaL

Jag har varit precis lika virrig på dagar som du. Man blir helt kollig av alla helgdagar om vartannat.



Hoppas att 2009 blir lugnare och skönare för dig. Kramar!



2009-01-05 @ 19:53:17
Postat av: Kim

Tack för igår =)

2009-01-06 @ 14:09:42
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Tack själv Kim, skiitkul. Jag har INTE återhämtat mig ännu, mår lite crap =)

2009-01-06 @ 15:19:07
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Tessa, Tessa.. Jag tror det är dags att du delar med dej av julfesten nu ;)Jag vill se BILDER :D Eller kanske inte.. Hmmm

2009-01-07 @ 19:34:26
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jaja, kom just hem och jag håller på! Men sidjäveln fittas bussigt, får inga dit nå bilder, måste vänta. =)

2009-01-07 @ 21:34:52
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

hojta till när det är på g ;-)

2009-01-07 @ 22:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0