Jojo-sjuk

Med 10 timmars helsömn i bakfickan (lever annars på sönderhackad 7-8 timmars) är jag nu tillbaka i samma skick som igår på dan, dvs hostig o snuvig. Igår kväll då jag fick frossa maka jag ner mig i ett varmt bad, sen tog jag mig en finrexin och kröp under täcket (o spela Super Mario). Släckte före ett, och sov nästan oavbrutet i 10 timmar. Därav fräscheten (inombords). Eftersom Li tog en 13½ timmars natt (igår 14) så är det ju ett starkt tecken på att hon är slut ännu, så hon får stanna hemma idag med. Vi har ingen bil så vi har tänkt ta stadsbussen till Krokens och hälsa på svägis o co.

Ska ta d lugnt så man int går o får nån frossa igen. Fy vale vad jag mådde päron igår, hade t.o.m spybytta brevid sängen inatt. Men nu är det som bortblåst, å andra sidan ska jag ju inte skryta här, för när jag trycker på "publicera"-knappen så kommer väl frossan farande som en raket. Så vi hörs senare.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det låter prima! alltså att ni är på väg hit, direkt kom smilbandet uppåt! Välkomna!

2009-01-28 @ 11:03:53
Postat av: Mia

Usch vilken sjuka av alla de slag ni hamnat på! Jag kom just hem, fick åka och hämta Johannes som hade spytt två gånger, får väl se va de hela utvecklar sej till...Vill fan inga ha nån magis nu inte!! Krya på er!!

2009-01-28 @ 12:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0