1 åring bortskänkes

Asså om inga mina nerrver höll på att fara just. Först börjar Jeff natten med att börja pirra precis då man själv håller på att somna. Och slutar inte. Till slut tröttnade jag på att ränna till honom. Så jag tog honom till vår säng nåt över 2, fick honom att somna om (efter att han skrikit tinnitus i mitt vänstra öra). Där låg man trött som en slav, men vågade inte ändra till bekväm position så han skulle vakna. Somnade till slut och sov kanske 1 timme. Sen var det dax igen. INGET HJÄLPTE. Så jag tände lampan, då sitter han i mitten av vår säng och gråter med munnen på vidgavel, kisar förvånat mot lampan och börjar skratta!??! Sen ska han börja busa. Nänu! Mars med honom till hans egen säng och så somnade han om direkt med pling-plong på, tutten i mun och vovven i famnen. Pustande tassade jag tyst därifrån till vår säng.

Hann precis dvala till på typ 2 minuter så var han igång igen. Men va i hela fridens liljor är det frågan om?! Sprang dit några gånger och slog i rumpan. När jag sprungit några gånger och ännu inte fått sova mer en den där eventuella timmen mellan 3 och 4. Jag är så slut så jag är lipfärdig, då vaknar Chrille och frågar om han fått välling. Jag tittar på klockan SJU! Så jävla yr att jag bara var fast vid "öronen eller magen" efter att det pågått hela natten. Jag gav honom supp nån gång, har ingen aning om när, hade fullt sjå med att bita ihop tänderna. Chrille tog över vid sju, jag tryckte in öronpropparna very deep och sov till halv elva.

Sen möttes man av världens gnälligaste unge, han bara gick omkring och gapa. Åt EN ärta, spotta ut den enda klunken mjölk han tog. I can tell you att han åkte ut i vagnen med snabba ryck. Somna ju förstås på stört. Var bra nära att sätta in honom under bortskänkes i marknaden. Är det någon annan som har ett krävande barn. Han drar musten ur mig. Och han blir inte bättre heller. Nu är det tyst och skönt här, och jag har lugnat ner mig. Jag hoppas verkligen att det är nå tänder eller nåt annat på gång och INTE nån öroninflammation efter gårdagens babysimpremiär.

Tror jag ska gå o lägga mig igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm, vet vad du menar med krävande son... Jisses den pojken har varit billig, nästan så jag velat erbjuda folk betalt bara de skulle velat ha honom( speciellt nattetid.) Men hoh vad tomten kan göra underverk, sen han fick napparna sover grisen tyst och stilla heeela nätterna, alla eksem försvunna och otroligt balanserat humör dagtid(i alla fall för det mesta :) Men det tog ju nästan 3 år......

2009-01-11 @ 14:24:35
Postat av: Ulle

sku ju va bra om jag fick med mitt namn också!

2009-01-11 @ 14:25:38
Postat av: Tessa

Jag listade ut att det var du =) ja vi har pratat om d där med tuttarna, men vi väntar tills han blivit liite äldre och förstår. Jisses, kan inte fatta att det kunde göra så susen Ulle! Har alltid sagt att nappen ska inte användas än 1½ år, så jag ska försöka hålla fast vid det. Blir ju bra sporrad av din story så.

2009-01-11 @ 14:42:26
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Mia

Ja billiga ungar känner man ju till!! :) Johannes och Jeff verkar va likadana i humöret verkar det som. Fast Johannes sover iaf rätt bra på nätterna, vaknar som mest 1-2 ggr/natt och då för att dricka mjölk, sen somnar han igen. Har tack och lov inte haft barn som vi måste va vakna me på nätterna. Just nu är han överallt och lite till och river och sliter i allt han får tag på...suck säger jag! Kanske blir bättre nångång...

2009-01-11 @ 16:03:56
Postat av: Tessa

Mmm, ja vanligtvis NUFÖRTIDEN så är 2 ggr en vanlig natt, och det är OKEJ, med tanke på hur vi haft det ett år. Men nu ville han inte ens äta lunch, sov 5 TIMMAR på den där lilla ärtan. Iddes ju int ens väcka honom, lika bra att nervbanorna får bildas då han sover på dagen då de ej har tid att bildas nattetid. Så ikväll har man väl en liten vakenråtta. Bara han är glad...

...sen åt han som en häst till middag. Nu är han på köksbordet och som vanligt igen. Nån gång blir det nog bättre, 17 år till annars =)

2009-01-11 @ 17:56:05
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Kika gärna in i min blogg om du vill vinna 1000 kr! :)

2009-01-11 @ 18:00:31
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nu fattar jag inte , nappar/ tuttar före 1,5? varför inte?

2009-01-11 @ 18:19:06
Postat av: Tessa

Ju äldre barnet blir, desto mer medveten och fäst blir barnet vid napparna. Dessutom tycker jag inte nappar hör hemma i en mun som försöker lära sig prata och nappen är ivägen och fram kommer bara massa gröt. Men alla tycker olika. Det är min åsikt, ingen obligatorisk.

2009-01-11 @ 18:23:16
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Malin

Hm, kan han ha fått magsjukan som går nu? M har betett sig likadant flera dagar/nätter (inte spytt), först nu börjar han bli som vanligt igen. Testa rela-droppar, de tyckte vi att hjälpte!

2009-01-12 @ 10:40:07
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

I´ll try that. Han är nog bättre nu asså, men för övrigt så är ju magen som den är, ska köpa. Tack!

2009-01-12 @ 12:55:56
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0