Söndag

Idag har jag jobbat 10-17 på Dillen. Suvvekul men lugnt. Nu har nog folk tagit sportlov. Jag hade all tid i världen att utforska den så städade butiken. Det fanns knappt varor att fylla på. Tiden fick jag alltså att gå i raketfart ändå. Sedan var det meningen att vi skulle på kalas till Sandras Chillie som fyller 1 år idag. Men hon ringde återbud på kalaset då både hon och Chillie blitt sjuka -perkkele då!

Så istället vart vi bjudna till mamma o pappa på middag (idag igen), oxfilé och supergod råstekt potatis + pepparsås. Eftersom det inte fanns så mkt kött till alla inbjudna (syrran o Dan var oxå där) så hade mamma tagit fram ett paket med falafelbullar oxå. Jeff åt SJU stycken + potatis och grönisar, tydligen hungrig. Trots att denna stora portion åts vid sex skulle han ha TVÅ paavor med välling klockan åtta. Det är en söt liten gam vi har.

Gasade iväg med suppar och nyponsoppa till de magbobbade och febriga Helsingarna. Hoppas dom blir friska snart. Typiskt att vara sjuka då man är på Ålandsbesök. Fast bättre att vara sjuka nu, och inte på torsdag då vi har SPAträff på fredag. Det hinner gå över.

Nu ska jag blanda smältost o vitlök och öppna en 300 grammare. Jag är vrålhungrig på d. Måst ladda så jag orkar kämpa på bodycombaten imorgon. Hörni vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Kim

måsta prova smältost + vitlök, verkligen supergott. Tack för tipset :-) skönt att höra att du hade en lugn dag på jobbet. Hade jag vetat d tidigare så hade jag kikat in.

2009-02-15 @ 21:27:54
Postat av: Camilla

Åh vad typiskt att Sandra o Chillie blir sjuka här när jag vet att du saknat dem så.. =(



Jag börjar bli nyfiken på dessa Falafelbullar...vad är det egentligen för ...bullar?

2009-02-16 @ 07:50:35
Postat av: Andréa

Fundera också på falafelbullar... Låter typ som någe kryddiga köttbullar från pakistan eller nåt. Och det där med vitlökssmältost borde jag kanske terra då omde e så fint.. men då får jag välen till sak att försöka hålla mig ifrån sen...



Hoppas Sandra o Chillie blir friska snabbt så ni hinner umgås.

2009-02-16 @ 07:58:04
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Falafelbullar är ju kikärtsbullar med kryddor, skiitagott.

2009-02-16 @ 13:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0