Så jävla oaktiv

Jaha, då sprang man på ångesten och det dåliga samvetet här mitt i jullovet då. Det verkar som de flesta föräldrar är ute och aktiverar sina barn såhär på jullovet. Själv så försöker man fånga vartenda minut av sömn man får (asså om mornarna, inte nu mitt i natten), härjar åt ungarna att hitta på nåt en kvart till, bara så jag ska få dra mig lite till, det är ju så jäävla skönt.

Efter allt spring med vällinglagande, filmbyten och stridutredning, så får en kackstinkande gosse mig till slut ur sängen för sista gången. Då äter jag brunch och barna får lunch. Sen, sakta men säkert börjar jag bli till människa igen. Men jag har inte planerat någon dag, utan bara tagit varje minut som den kommit, och det har varit så skönt!

Men så dyker det upp på alla bloggar hur duktiga folk varit, de har varit i pulkbacken, de åker och skrinnar o simmar med sina barn. Jag låter dem bara gå i pyjamas till klockan två och härjar att de nog ska lära sig att "bara va" ibland oxå, det är nog nyttigt d. Och det håller jag nog fast vid, men någon måtta får d va. Jag är ledig 3 dagar till, på de 3 dagarna ska jag iallafall hinna fara o simma, och d borde bli typ imorron, FÅR SE om det passar. Annars kanske lördag kväll efter jobbet. FÅR SE, annars blir de nästa vecka  =)  Tror faktiskt barnen mår bra av att inte behöva stressa iväg på nåt om mornarna, få springa i pyjamas lite längre än vanligt och titta på oändligt med TV och få lite tråkigt. Så jag försöker att inte ha dåligt samvete, tro på att jag gör rätt lixom. Detta passar oss JUST NU. Snart ska vi va ute så det dräller om det.

Själv har jag varit på thaibox ikväll, d va jättelängesen och d va så jävla kul. Sista gången  =(  Nu ska ja znarka.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du kan va slapp nu med gott samvete! Ni är ju tillsammans o gör grejer,tex badar tillsammans alla dagar i 7 veckor snart, svårt att tänka att ni där går o lodar i pyjamas dagarna i ända =)

2009-12-30 @ 09:22:44
Postat av: Lena

Har du börjat slarava med facebooken Tessa? ;) Anyway, julfest nästa vecka? :D Kraaam

2009-12-30 @ 10:05:06
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja, som förälder känner man sig sällan tillräcklig. Det finns väl inget som är rätt eller fel, bara det funkar i just din familj. När Joel var mindre var jag en riktig lekparksmamma och vi har varit väldigt aktiva tillsammans. Men nu leker han BARA med kompisar i princip, det har gjort mig lite lat: "Kan du inte ringa Pelle?" när jag vill ha en stund för mig själv. Det kan ge mig dåligt samvete ibland...

2009-12-30 @ 13:07:49
URL: http://jeneli.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Camilla TACK, nej d blir inga pyjamas hela dagarna i Thailand, däremot hög riskfaktor för bikini halva dygnet =)



Lena, jooo lite paus o slarava från fb =) kan bli så ibland. Självklart julfest!



Jenny, ja otillräcklig, jag har ju haft turen att inte lida så mycket av det jag, förutom nu i jobbrushen. Men snart fan ska vi bada tills vi tröttnar på varann.

2009-12-30 @ 18:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0