Ditt och datt

Jag har fullt upp med allt som ska beställas till huset. Är nästan ute i sista minuten så det ska helst ske denna vecka -med Jeff i hasorna, ingen bra combi  =)  Bloggen har blitt lidande -sorryyy! Det har inte hänt så mycket i övrigt. 10.30 ska jag med Li till Hälsocentralen med hennes döva öron, hon skriker när hon pratar. Har förmodligen vätska bakom trumhinnorna -IGEN. Och detta har hon haft till och från sedan November ifjol. Nu ska d göras något åt så hoppas jag ljudnivån på flickan minskar.

Hon har sovit hos mommo o moffa sin i 2 nätter, var och hämtade henne igår kväll, så vart grannflickan Lonia här och sku ju sova över. I detta svaga ögonblick låg jag och sov, så jääla slut. Men när jag vaknade hade de gjort upp med sina pappor att hon skulle sova över. Dagisdag, doktorbesök och SOVA ÖVER!?! Asså jag höll på att smälla av. Pappan låg och tittade på Friidrott på TV så fick mamman börja bädda fram för övernattning, man va liiiite syyyyr. Men kortsint som man e så vart man glad igen på 10 minuter.


Brottning


Kommentarer
Postat av: Lowa

Du, så där hade Gustav oxå före han fick tuber i öronen. Dock ruggit svårt att få läkarna att gå med på en remiss till öron...! .. och andra sidan är det inte skoj med operation heller... :)

2009-08-19 @ 15:53:30
URL: http://lova.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0