Skärtorsdag

Vad nog det innebär, minns inte så mkt från rellalektionerna. Igår plingade det på dörren och där stod en dam och delade ut broschyrer för att påminna om Jesu död. När damen hade gått så tittade Li förundrande på bilden:

-Va? E han död?
-Tror du han funnits på riktigt?

-Näh (med ett flin). Men igår fira vi påsken på dagis och Ann-Lis berättade att förr i tiden så trodde man att Jesus skulle bli kung.......etc..........men jag tycker att såna sagor e tråkiga, dom e för vuxna. Finns Gud då?

Och så kom hon hem så fint målad i ansiktet:


Godmorgon!


Nu ska jag invänta världens bästa svägis som nu är på blodgivning, så ser hon efter barna medans jag själv far och tömmer mig på 4,5 dl blod (ungefär som om man inte förlorade ½ liter nyligen). Jag har inte varit på jättelänge pga gravid, aming, förkylning. Men idag är det enda som skulle kunna stoppa mig LÅGT HB. Men det tror jag inte jag har, så jag hoppas jag får vidaremedla mitt B+ till någon som behöver det bättre.

***

Kommentarer
Postat av: Jenny

Söta barn, verkligen!

Asså, har just läst nya Xit om de där Miss och Mr Åland tävlingarna. Hur satans många Helsing får lov att vara med i de där tävlingarna och finns det ingen gräns för hur många gånger man får vara med?!

Ni är ett snickt släkte helt enkelt.

(Aldrig har då nån Pettersson deltagit ialla fall...)

2009-04-09 @ 16:12:30
Postat av: Andréa

Va fint sminkad Li var!



Altså jag har inte heller get blod på några år pga unge och fästingar. Men nu ha jag verkligen gått o blit förslappad med de där. Och skraj e man ju också. Tur att man inte har en ovanlig och extra behövlig blodgrupp!



Gla´ påsk!

2009-04-10 @ 07:44:21
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vilket smicker du ger mig ständigt! jag blir ju generad =)

Du vet väl att jag gillar dig med, svägis! Ja måst ta vara på va brorsan släääpat hem fattar du väl =)blink =)

Apropå xit, frågades det om det är en slags Helsing grej när ni är så många med...vad svarar man... såklart, de hittade på det själva men måste ta med några andra namn oxå för att det skulle bli mer trovärdigt =)



Glad Påsk! =)

2009-04-10 @ 12:18:35
Postat av: Tessa

Haha, asså ang. XIT, har ju int läst i tidningen än, var in o kika på min och Sandras på nätet bara. Ska kika då jag kommer över en. Jasså Jenny, ingen Pettersson har deltagit, hahaha. Kanske Li och Jeff tigger till sig en plats i nån sån där tävling framöver, det är därför de heter Helsing =)



"va brorsan släpat hem", garv jag DÖÖR av skratt. Jo du är min tredje hand ibland du.



133 i hb hade jag. Jag tycker att det är suveränt med såna som ger blod. Du får ge dig tusan nästa gång bara Andréa =)

2009-04-10 @ 16:47:42
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0