Bra start

Klockan är inte ens ett och jag är så nöjd med dagen hittills. Som "ensamstående" hotellchefssambo så måste man sätta trycka på framförhållningsknappen om man ska få det att gå smidigt till. Igår kväll innan jag gick o lade mig håva jag fram barnens kläder som de skulle ha på sig idag. Även om Jeff hade psykbryt 3 ggr mellan 00-02.30 inatt så sov han ändå vidare sen till 7, välling och vaknade först halv nio. Samtidigt steg Li upp, klädde på sig, åt och sen var klockan inte ens nio, så hon de fick se på Mumin PÅ MORGONEN, unikt. Själv passade jag på att äta frukost sittandes, äter vanligtvis ståendes medans man byter typ blöja eller borstar tänderna på Jeff. Jag hann t.o.m sätta mig framför datan i lugn och ro då det fanns tid över.

10.00 Efter dagiset så gick jag till Camilla D på morgonkaffe. Så skönt där. Grind till trappan och en massa monstertruckar och grejer som Jeff kan leka med, dock så hade han en jag-VILL-ha-hela-hushållspappersrullen-och-riva-sönder-den-dag och nåjsade efter den mellan varven då han  fick syn på den uppe på bänken (han älskar verkligen pappersrullar).
11.00 Direkt från Camilla till EAT, lunch med Susanna. Jeffs myror kröp in i blöjan efter ungefär en kvart. Men muta med EATs underbara hembakta bröd, han åt 4 st + en tallrik gröt. 11.45 var det dax att gå.
12.00 Gick hemåt, via bygget. Måsta ju in. Lägenheten är vitmålad, så man får en någolunda översikt över hur det kommer att bli. Kikade in i huset (fick inte upp dörren, låst?!) där såg jag att hela trappräcket var uppsatt och fick nästans hjärtattack av hur fint d va. Ska dit senare med kameran. Alla killar va på lunch, måst fråga vad dom hittat på för trix med låset.
12.20 Hemma, lämnade Jeff ute, som somnade strax därefter.

Nu tar jag det soft. Ska slänga in en IKEAkasse med kramdjur i tvättmaskin, ska ha bord på Bettans snart och har sållat REJÄLT i kramislådorna. Ellen kommer vid halv tre, då har jag en lista jag ska ha gjord. Men fan, bilen är ju på service. Äh, skjuter upp ärendena, varför inte bli hemma på soffan? (Man kan ju alltid försöka).

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag har då tackat nej t tre promenad/cykelsällskap nu på morgonen o istället ätit en restbit av en pizza här vid datan....=)

Men! solen skiner ju ännu så snart tar jag ut kaffekoppen o går o sätter mig en stund vid grannarna =)

2009-04-21 @ 12:12:58
Postat av: Tessa

VA i?! Du är väl inte sjuk =) bra att du kan ta d lugnt nån dag. Själv har jag inte tränat på 2 veckor.

2009-04-21 @ 12:14:38
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Nej inte sjuk =) kände bara att jobbsäsongen närmar sig o det nog snart är lika bra att flytta helt till Cika som alltid i slutet av april =)

Men imorgon kan det ju vara en ny dag =)

2009-04-21 @ 12:20:55
Postat av: Tessa

Jaja, du tar ditt pick och pack till femman, kanske din bror kommer hem då!? =)

2009-04-21 @ 17:16:02
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Asgarv! riktigt så mycket tänkte jag inte flytta =)bara snart dagtid, jag får väl flytta in i 6an annars =) grannar typ =)

2009-04-21 @ 18:34:27
Postat av: Tessa

Hahaha, grannar.

2009-04-21 @ 18:40:54
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0