Här händer d grejer

Äntligen har skrubbenprojektet satt igång.
Jeff sover sin första natt i GARDEROBEN. Ja, han vaknar ju om man pruttar på natten, barn sover nog bättre i eget rum då de slipper bli störda. Minns att Li sov som en klubbad säl då hon flyttades från vårt rum, vaknade inte en gång. Däremot tror jag nog att Jeff kommer att vakna inatt ändå, men kanske inte av att jag svänger mig i sängen.

2 hyllor har han fått där han ska få ha sina kläder, isället för introttat i ett skåp under arb.bänken i köket. Skönt1. Dock är det göörmycket saker över hela vardagsrumsgolvet, jag har rensat i garderoben bland Chrilles linnen o t-shirts, ja för det är tydligen hans passion, men nu fick jag bort 1/3 av dem. Jag har fört 2 feta kassar till Emmaus och en IKEApåse m barnkläder till Bettans, som skulle ge den vidare till ngn som för dem till barnhem, känns bättre än Emmaus. 

Sen så har jag varit till Byggvaruhuset o inhandlat lite ingredienser. Tar inte itu nå mer med allt bråte som är utspritt här. Imorgon jobbar jag på Dillen 13-20, så då slipper jag se eländet. Men till helgen ska d väl va lajbans, hoppas jag.

En timmes barnfri promenix med Sandra o Anna L-B ikväll, bra med härligt babbel o skratt. Hördes säkert långa vägar då vi kom då varken Helsingar eller Anna är kända för att skratta tyst. Så jävla najs väder, endast iförd långärmad tröja, Anna cabba av till linne t.o.m. Skönt var det. Har bussig träningsvärk från måndagens pump + gårdagens Bootcamp.

Nu ser jag i kors. Natti

Kommentarer
Postat av: Anne

Måste nog oxå pröva på det där att flytta Erin till sitt eget rum,hon vaknar oxå bara jag rör på mig lite eller hostar till!E lite nervös bara vet int riktigt hur bästa tillvägagångssättet är bara..Ska bli såå roligt på lördag jag har flera olika bodypeelingar,ansiktsmasker,fot/handscrubs+ en massa nagellack i olika färger.Släpar med allt jag har och stora sminkväskan oxå :) KRAAAM

2008-09-25 @ 07:34:59
Postat av: Andréa

Jag skulle behöva ha eget rum till Aron nu, men vi har ju inget. Så snart vi flyttar upp sovrummet blir allt lite bättre. Nyfiken på hur det gick inatt..

2008-09-25 @ 09:01:08
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

ps ...Sampa 6år har inte eget sovrum o han sover bra =)

Efter promenadskratt m vänner mår man så toppen!

2008-09-25 @ 09:24:27
Postat av: Tessa

Anne det är den hårda vägen man ska ta d =) lämna det blödiga hjärtat nån annanstans, eller låt nån som blöder mindre göra det. Det tar några dar när hon är så stor.



Jeff märkte ingen skillnad, han somna t.o.m själv där i mörkret halv nio o sov som fan till ett, sen börja han 1, 3, 5.30, 6.30 (ville han upp men slumra till en sväng) vakna 7.15 o skulle prompt upp. Jag är död.



Andréa, ni är ju snart där då.



Camilla, ja Samuel var oxå av den sorten att han gick själv o lade sig i vagnen om dagarna trots att han var 3 år och huvudet stack ut under sufletten, sov sen 2 timmar va? Inget kan väcka den filuren =)

2008-09-25 @ 09:54:24
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Typ ja =) men han nåste väl ta igen sig på dagen då han fick ligga o höra på Cajs o mina snarkningar hela nätterna o ingen som vaknade typ =)

2008-09-25 @ 10:05:50
Postat av: Malin

Jag väntar också ivrigt på att vi ska få Melvins rum färdigt. Han är också av den sorten att han vaknar då vi vänder på oss i sängen. Smart att göra om garderoben till sovrum åt lillen!

2008-09-25 @ 21:02:29
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Anne fy sejdan va bra att du har sånt där lager =) skickar mail snart.

2008-09-25 @ 23:17:30
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Anne

Hej igen Alltså jag plocka just ihop allt jag har hemma..och herregud KÖPINGET,jag har sjukt mycket grejjer!

2008-09-26 @ 09:55:39
Postat av: kussa sandy

jag gör den "nya minen" nu!! asgarv, och kissar lite ner mig...

2008-09-27 @ 10:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0