Måste bara tillägga...

...att Jeff vaknade just från sin rekordsömn. 4 tim 15 minuter.

Men så steg han upp 7 (med sin far) imorse å. Själv så kisade jag upp ena ögat för att kolla klockslaget på vår klock-projektor i taket, 09.20, jag var så död så jag skulle kunnat sova en par timmar till -minst. Och då har jag sovit bra inatt. Jag är förmodligen i risigt skick då ingen sömn i världen kan göra en morgon med guld i mund.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Grattis vad skönt med sådan sömn =)

2008-10-07 @ 21:44:27
Postat av: Andréa

Nice!

2008-10-08 @ 09:13:04
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Malin

Skönt! Alltså du, nu uttalar jag mig som totalt o-expert på sömn och bebisar, men jag funderade med Jeffs krångliga nätter. Märker ni någon skillnad på natten beroende på hur han sovit på dagen? Alla barn är ju så rysligt olika, men vi upptäckte med Melvin att han kan sova MAX 2,5h på dagen utan att nattsömnen tar stryk. Jag vet att det låter rätt så lite, men när han sov riktigt dåligt började dagssömnen småningom utökas till 4h. Då testade vi att begränsa hans sovande på dagen och först då fick vi ordning på nätterna. Nu väljer han själv att sova antingen 2,5h mitt på dagen och inget mer innan kvällen eller 2h på dagen och en halvtimme 17-18tiden. Jag vet att ni testat allt, men det var bara en tanke.

2008-10-08 @ 14:12:03
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Å joo Malin, det stämmer att han sover pissIGARE då han sover länge på dagen. Vanligtvis sover han ju bara 1,5-2 timmar, men även då trasslar han, fast inte lika mycket. Men ibland är man så slut själv så man orkar inte tänka framåt och tar och njuter av den långa dagssömnen om den dyker upp.



Jag är ju fullt emot att väcka barn från sin behövda sömn, men idag måsta jag göra det då han sov dagssömnen så tidigt som 10.30 och två timmar framåt. Men orkade inte vara vaken längre vid halv fyra, så han fick ta en lur, men måsta väcka han, annars sku han bergis sovit 2 timmar till.



I det stora hela så ser vi ingen skillnad på natten om han sovit 1,5 eller 2,5 timme på dagen, men går det över 3 timmar så får vi knappt honom i säng, då skulle han helt hoppa bungyjump klockan 20.30.



Alla tips mottages tacksamt. Tack för omtanken Malin.

2008-10-08 @ 21:33:56
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Malin

Jag gillar inte heller o väcka... vi försökte hålla honom vaken så längen som möjligt istället då han blev trött.



Då är nog killarna rätt så lika vad gäller det, om det går över 3h på dagarna för oss så får vi också problem! Det händer dock väldigt sällan. Sen sover inte alltid Melvin som en prins på nätterna heller, inatt t.ex. valde han att vara vaken mellan 3 och 4.30. Skön tid, suck. Bungyjump -haha- akta så att ni inte har något töjbart nära hans säng, då bär det väl av =)



Sköt om er!

2008-10-09 @ 09:11:40
URL: http://melvins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0