Lusse gamla Lusse

Var ut och gick igår kväll. Asså Lusse e för jävla fint d. Vart riktigt o titta, o måsta sen plocka fram mobilen:


Och när jag ändå är på gång kan jag ju slänga in bilden som jag glömde  publicera då jag skrev Sverige inlägget och om min Drop in manikyr:

Kommentarer
Postat av: kussa sandy

jag har sånna förbannade karl-händer, så fast jag provat med diverse lös,plats, glasfiber jox på mina händer så ser jag ända bara ut som en transa...

Men lusse e fint!

2008-10-25 @ 09:58:48
Postat av: Kim

yep, lusse e verkligen fint, hmm, kanske man borde slänga upp en bild på yrkes då? :)

2008-10-25 @ 12:47:07
Postat av: Andréa

Jag gjorde akrylnaglar förut en gång... Aldrig mer! När jag fick bort de där jäkla naglarna efter ett helvetes kämpande var mina riktiga naglar som smörpapper.. Scary. Men sån där vanlig manikyr vore inte helt fel. Men jag har inga vackra händer jag. Typ korta, feta fingrar med platta naglar... Snyggt.. Stackars mig, jag har alltid velat ha långa slanka pianofingrar. Får väl glädjas över att jag har långa fransar istället....

2008-10-25 @ 14:47:49
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon där som gjorde manikyren på mig sa att jag hade så slanka långa fingrar så jag passade i korta naglar...hon ljög. För jag har fula händer med stora knogar, men kanske inte som en transa, fy helvete Sandra va slut du e! Vi ska va glada att vi har fingrar över huvudtaget! Har å haft "tippar" då jag var brudtärna men d va inte min grej, kunde int göra nånting, helt handikappad och jag bara väntade o väntade att de skulle lossna, och då va mina riktiga naglar under, lika starka som kopieringspapper. Nä korta naglar bara, så går d fortare att torka sig i arslet oxå!

2008-10-25 @ 16:33:18
Postat av: Camilla

Lusse är vackert om man glömmer bort att det är en skola... =) jaja detn har goda sidor m , MEN utseendeet är fint men det ska ju som sagt finnas lite på insidan oxå...=) sägs det =)

ps Ellen får absolut inte höra mina kommentarer om lusse!

2008-10-27 @ 09:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0