Fd tanden

Assså där ena visdomstanden har varit är ett stort hål, dit packas en massa matrester, och det tar ONT, mycket ondare än jag hade då operationen just hade gjorts. Det illar, värker och drar ända in i benmärgen typ 10 minuter efter då jag ätit nåt. Vet inte om det ligger nån ytlig nerv där i hålet, eller om det är granntandens rot som är öppen. Men jääävlars vad det känns jävligt. Aj aj aj.

Kommentarer
Postat av: Andréa

Fy fan, det där känner jag igen. Jag peta upp stora köttbitar ur mina gropar jag med. Så asigt. Svårt att få tag på allt som slinker ner bara.. Konstigt sen om de blir lite sjukt.. har du sånt där supermunvatten att skölja med?



jag har nu ilningar från helvete i min nya krona som lagades för flera veckor sen jag. Så fort jag tR NÅGOT KALLT, TUGGAR, DRICKER NÅGOT VARMT SÅ GÖR DET ONT GENOM BENMÄRGEN. sKA DE VA SÅ?? peter har också så i sina nya kronor. Jävla tänder. Inga fler hål för mig tack!

2008-11-01 @ 09:49:14
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Malin

Tessa jag fick lika då jag drog ut min första visdomstand för en par år sedan. Stygnen lossnade och såret fick läka ihop öppet. Då det sprack upp gick hålet ända ner till käkbenet, måste till tandläkaren varje dag där de påtade in nån sorts medicinkuddar i gropen så att det inte skulle bli inflammerat =( Det gör för jävla ont, jag vet... Det blir ju bra igen men det kan dröja ett tag.

2008-11-01 @ 11:48:08
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Medicinkuddar, jahaaa. Ska ringa o prata med dom. Nu tar jag en medicinspruta o sprutar in ljummet vatten efter varje måltid. Tidskrävande men funkar.

2008-11-01 @ 15:55:13
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0