Beachpremiär

Jag får gåshud såfort jag tänker på att ens doppa tån i slemmern än. Men ungarna har inga problem att springa o skrika längs strandkanten då vattentemperaturen får deras hjärta att hoppa över vartannat slag.

Jag, Li, Jeff, Lotta, Gustav och Ludwig traskade till Lilla Holmen idag (premiär för oss) och bänkade oss på en gräsplätt i halvskugga för alla bebisars skull. Li och Gustav rusa tvärt ner till vattnet. Men det räckte med en gång, sen klädde de på sig och klättrade på skeppet som finns där. Det var varmt o gosigt, men närmare vattnet skulle jag inte velat sitta, då blåser det på o blir omysigt o svalt.

Li vart lite sur för att inte jag kom med ner i vattnet så hon skulle få prova simma på riktigt, på djupt vatten (in her dreams). Jag sa att hon får ta med sig pappa på sånt, att han e mycket bättre (jag sätter endast fötterna i vatten under 27 grader). Sen började hon förhandla med mig:

-Okej mamma, du får välja: Antingen så ger du oss fart (finns en ny stor rund gunga, där får plats för flera på en gång) eller så kommer du med o simmar med mig.

Hon har börjat förhandla hon där fröken. Hon äter ju bara godis på lördagar, och i fredags ville hon sova hos min mamma o pappa. Hon var där och började förhandla med mommo sin:

-Okej du får välja: Ett (så sätter hon ut ett finger) så får jag godis. Två (två fingrar) eller så får jag sova här. Du får välja.

Asså hon får en ju stum!

En annan härlig sak hon sa häromdagen. Hon höll på att pyssla o klippa och hade hittat bilder på mina arbetskamrater från Dillen (Ann-Lis, Kicki och Anders Winkelman).

-Titta mamma vem jag har limmat fast här! Ann-Lis, Kicki och han här! Saknar du dom?

-Jo, jag träffa Anders idag.

-Älskar du han?

-Näe, men jag gillar han.

-E han en bra person?


Jisses, hon e så jävla gulli.


Kommentarer
Postat av: anne

Men Tessa då..det e ju varmt i vattnet nu, jag var och simmade på nabben igår och det var faktiskt riktigt skönt :) Man får en liten hjärtattack bara men sen e det bra!

2008-06-09 @ 07:51:22
Postat av: Tessa

Näääii, asså man drar ju in magen till ryggmärgen innan man fått vattnet till knäna. Jag har blitt sån jävla kruka (kärring). Men att hoppa i direkt från en brygga är en annan sak, men att pina sig hela vägen ut, no waay. Tyckte Erin oxå d va VARMT O SKÖNT?

2008-06-09 @ 08:17:55
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Förhandlingar GARV!

hur står vi här hemma dagarna i ända med fingrarna i vädret o räknar 1 antingen det eller 2 det... så var kan det ha kommit från =)

fast m Sampa sätter jag alltid in något alternativ som pussar o kramar o då gör han vad som helst nästan.

2008-06-09 @ 09:28:02
Postat av: Linda

Ja Tessa! Du är välkommen att dricka kaffe när som helst.

Uj, jag har inte vågat mig till stranden än jag.

2008-06-09 @ 10:04:07
Postat av: Tessa

jahaja, då vet jag var d kommer ifrån. Hon har dock jääävligt smarta förhandlingar och D!! Vet jag inte var hon fått ifrån =)

2008-06-09 @ 12:33:38
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0