Min sessa-Li

Jag är pigg, glad, och skulle vilja att klockan var bara nio. Men nu är den snart midnatt IGEN, och jag blir lite stressad. Idag vart det jobba 10-19.30, hade faktiskt 45 minuters lunch, har aldrig haft så lång paus tror jag  =)  var till gamla Signes i Sittkoffs och köpte en ½ grekisk sallad + en pizzasmörgås, så jävla god kombi. Try it. Lite efter sju började jag känna mig yr och for hem. Hungrig, åt som en varg då jag kom hem till en massa mat. Ungarna var sötare än vanligt och Li lackade sina naglar SJÄLV med nagellack som hon hade fått av "nissarna" inatt.


Nya favvofärgen cerise med silverglitter på -hujedamej va lycklig hon va.

Har jag berättat om Lis hjärt-samling? Tror int d. Varje kväll frågar vi ifall hon tycker att hon varit värd ett hjärta. För att få hjärta ska dagen ha gått smärtfritt och utan utbrott och onödigheter, hon ska hjälpa till hemma om man ber henne om något (eller snällt och artigt avstå, inget tvång, men oftast vill hon stå till tjänst). Har det varit nå psykbryt så får hon ett streck -  Vi har kört det en par månader och det funkar kanon. Oftast räcker det med att man varnar och påminner henne om hjärtat så skärper hon sig.

När hon samlat ihop 10 hjärtan i almanackan, som hon senaste gången gjorde på 11 dagar!!! Så fick hon välja en överraskning eller Mariebad med mig. Hon valde Mariebad denna gång, eftersom hon valde överraskning förra gången. Så imorgon direkt efter jobbet kl. 19 ska vi till Mariebad på tumis! Eller, Lina och Natalie ska också följa med. För då ska HON få bestämma på Mariebad, om vi ska åka rutsch, vara på grunda, ute, allt på HENNES villkor. Gulle. Så hon har valt morgondagen till sin lyckodag!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Då ses vi kanske där då jag ska dit på aquabike mellan 6 o 7, jag o Evelii brukar ju ha lite husmorsspa efteråt =)

2008-12-11 @ 09:18:44
Postat av: LenaL

Ja det gäller att ha pli på ungarna. Det verkar funka att samla hjärtan.

Duktig Li e som målat sina naglar själv. Hon skulle gärna få måla mina också. Det är så förbaskat tråkigt.

2008-12-11 @ 16:42:24
Postat av: Petra

Smart! A är så fruktansvärt uppkäftig och besvärlig just nu så jag håller på och bryter ihop! Ska genast pussla ihop en julklapps-samlings-lista och hänga på kylskåpsdörren så får vi se om tomten kommer eller inte i år... Tack för tipset!

2008-12-11 @ 20:17:59
Postat av: Tessa

Ja Camilla, vi sågs ju då du stod och peelade plytet =) vart bra förvånad, kom inte ihåg att det var din träningstid.



Petra jag fick ju NOG när Li kom i en fas av uppkäftighet här vid 4½. Kör nån typ av "poäng", funkar till hundra procent. Tomten kommer ALLTID, d vet dom =)



Lena, Li målar säkert dina naglar då du kommer, d blir skiitsnyggt (om man får aceton och tops på sidan om =)

2008-12-11 @ 20:28:38
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Snygga naglar! Jag kommer via innan jag far på fest på lördag så hon får fixa mina stumpar också...



Smart de där med poängsamling!

2008-12-11 @ 22:32:13
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0