Emmaus

Asså EMMAUS brukar ju ta emot julgåvor (färdigt inslagna) innan lucia, som ska skickas till nå barnhem eller nåt.  Jag brukar göra paket och föra dit, men i år har jag inte sett annons. Är det någon som vet nåt om det? Jag har iallafall slagit in paket  =)  får inte nog på jobbet tydligen. Ska ringa dit och höra om de vill ha lite avdankade leksaker och kläder. Isåfall rekommenderar jag Er att göra detsamma. Man slår in nåt och sätter ålder och kön på, om det är könsrelaterat dvs. Jag har 3 paket som det står BABY 6-12 mån på, och de innehåller en pyjamas + ett litet gosedjur. Och i ett paket är det ett glittrigt bälte och en skön barnhalsduk som Li växt ur, då står d ju flicka 3 år på.

SÅ KUL!


Kommentarer
Postat av: sandra

vart skickar man gamla "fibban" och va skriver man på paketet?

2008-12-09 @ 21:20:10
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

På svenska heter det pappersreturen, vet inte riktigt ordet på tyska -din nörd.

2008-12-09 @ 21:42:41
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Jag har flera år tänkt göra de där. Men de slutar nog med att jag sitter o lipar medan jag slår in paketet och tänker på det föräldrarlösa barnet som får det. Tänk då, bebis 6-12 mån... Undrar vem det blir till. Å så ska de ta så länge för fina människor som vill adoptera....



Jag skulle verkligen behöva fixa ihop lite paket.

2008-12-10 @ 08:39:26
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Ja tänk vad GLADA barnen blir, okej en bebis fattar kanske inte så mkt. Men det där gosedjuret kan bli dens favvo, d e lite lip d. Packa in nu, du har några dar på dig än.

2008-12-10 @ 08:41:08
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sandra

fin gest tycker jag att skicka paket. Chillie fick FEM nallar under sin vecka i Finland. VÄRT!! Beslutade just att vi skickar dom till nästa jul, för nu hinner vi inte. Och då kan vi ju skicka iväg dom femtio till hon hunnit samla på sig under året.. Fy faan vilket onödigt överflöd vi lever i...bläh! Man skäms!

2008-12-10 @ 19:26:38
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja verkligen, här har vi 4 jävla korgar med kramdjur. Spara och sänd, kanske Deutschland har nåt liknande Emmaus verksamhet?

2008-12-10 @ 20:28:57
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0