Lite mer om jobbet

Denna dag har gått riktigt fort. 1. Jag kom INTE ihåg att börja räkna klapparna  imorse. När Lena kom på jobbet så påminde hon mig så började vi räkna. Vid 15 ungefär vart det strömavbrott i huvet, så slog jag väl in typ 10-15 klappar innan Lena påminde mig IGEN genom att fråga mig hur många jag hade slagit in...ööööh, 20 kanske. Då hade hon typ 40, så d for ju bussigt med att räkna. Men jag kan uppskatta att det vart runt 50 idag, stod inte bara i kassan iadg utan plockade en del varor oxå. Ska prova på nytt imorgon. 2. Ungefär SJU konstiga multimediafrågor har jag fått idag. Men även, trots min grumliga kunskap om grejerna, så har jag sålt en PS2-maskin idag med. 3. Jag tror att det beror på alla konstiga frågor om XBOX-rattar, Blue Ray och mitt nya "problem" WARHAMMER, som jag har fått typ 13 munsår på nedre läppen. Härrejävlar, så många har jag aldrig haft på samma gång förut. Rekord! 4. Antagligen nån arbetsskada jag skaffat mig. Men jag har så jätte jätte jätte ont i nacken/övre delen av ryggen, i muskulaturen asså. Massagekudden går varm härhemma och spikarna i spikmattan var långt insjunkna i min hud inatt kl. 2 då Jeff satte igång en 3-timmars session. De hinner sjunka in en bra bit på 2 timmar. Tur att det inte är sommar och man ska bära linne = PRICKIG.

Kommentarer
Postat av: Lena

haha, låter bekant det där.. Hur ska man förstå sig på sånt som warhammer? :S

Jag påminner dej imorgon igen ;) För du har nog slagit in mkt mera än 50 idag tror jag =)

2008-12-16 @ 21:46:29
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Camilla

Prickigt skinn skulle du väl bara ha sagt nytt mode! o skakat på axlarna med ett flin gissar jag, skulle alltså ha bekommit dig =)

TIPS! Om ni ska kunna räkna paket får ni ha något slag av streck dragnings system vid paketpapprena tex

2008-12-17 @ 09:30:06
Postat av: Malin

Punkt nr 4. Vet du vad Tessa, jag har PRECIS likadant. Går det något sådant virus nu, som sätter sig på rygg- och nackmuskulaturen? Ajajajaj. Stel som en pinne har jag varit idag och börjar nästan lipa när jag ska svänga huvudet upp, ner eller åt sidorna. Har just stigit upp från värmedynan och det känns inte ett dugg bättre..

2008-12-17 @ 16:26:00
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja hur ska man komma ihåg att rita streck då Camilla, och framförallt, hitta PENNAN!? Snöre kanske... och ang. prickarna, där har du väl å rätt, skulle väl inte bekomma mig alls. Gick ju på stranden i somras med prickig rygg, rumpa och lår efter att jag sliti fram mattan mitt inatten pga sömnsvårigheter å så =)



Malin jag har haft ont i typ 3 veckor...seeegt.

2008-12-17 @ 20:53:19
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0