Armbågen läker bra

Trodde ärligt talat det skulle bli en tuff dag. Men imorse var armen i helt okej form, jag har legat med den på kudde hela natten och in med några burana så var arbetsdagen i full gång. Svårt dock att slå in paket, gick bra långsamt, och så kan jag inte strimla snören med sån där apparat, nej, jag använde självhäftande rosetter. Stora paket kunde jag inte så in alls, men snälla Lena hjälpte mig, TACK! Minglade en del i butiken och försökte hålla mig ifrån kassan då av förklarliga skäl + att det är lätt hänt att nån annan som strimlar snören eller tränger sig efter papper boxar till en i armbågen, vilket skulle vara mindre önskad smärta. D vart jobb 10.30 - 18.00, utan problem.

Jag kan nu böja rätt bra på armen, men den har ju gradvis tänjts under dagen, imorgon är det väl stelarm igen. Den är blålila och såret blöder faktsikt lite ännu, härrighu vilken smäll d måst ha varit. Trycket på "påsen" har släppt och gett med sig, dock är armen lite svullen än. Givetvis får ni en bild:


Ganska snygg nu, mindre deformerad iallafall.





Kommentarer
Postat av: Camilla

Man ser att den varit tajt lindad. Lär nog bli färggrann, skulle nog ha velat haft ditt fall filmat, kanske du kan göra det igen o visa så får någon stå redo med kameran , jag skulle ju ha mesat o klagat duktigt jag, pallerarsel som jag är =) fast om jag kommit mig till sjukan vet jag ej...hmmm...

2008-12-20 @ 23:44:43
Postat av: Kim

Tur att det ser bättre ut iaf. Det skall erkännas att jag vart aningen orolig efter förra bilden. fast borde ju lärt mig vid detta laget att en del Tessor är starkare byggda än man tror ;)

2008-12-21 @ 00:59:56
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Lena

Det var så lite så :) Imponerad över hur bra armbågen återhämtat sig + att du orkade jobba så pass mkt idag! :D Ses på måndag!

2008-12-21 @ 02:04:21
URL: http://lenaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0