O här sitter jag

Klockan är snart halv ett och jag har varit påväg o sova i en timme. Var fastnade jag då? Jo på ebay, billigt när dollarn e nere. Buda på lite dittan o dattan.

Det var säkert fler än jag som tänkte hoppa sönder mobilen idag. Fy satan va omodernt att d varje år ska va lika jävla knepigt att få bokat en mediskurs, ALLA trycker grön lur då anmälningen öppnas, folk står o köar i timmar utanför Medis. Det måste finnas enklare sätt att få det att fungera. Idag var deras telefonlinje överbelastad i 3 timmar, anmälningsblanketten på nätet funka int alls, förmodlingen krascha det totalt. Men typ en minut innan linjen stängdes idag kom jag fram och fick plats på Bootcamp -GLAD, ska bli spännande, hoppas ryggen pallar. Nu ska kondisen upp och flärret ner. Har ännu en kurs obokad, får väl ringa som en dåre imorgon igen.

Nu blev jag hungrig oxå. Då går d inga o somna, får väl dricka en liter vatten. Si ju tomollow.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Inte var man ju glad igår heller när man på olika sätt försökte nå medis.....Men de höll i allafall linjerna öppna längre än 9... =) kom som 35 plats in på pilatesen och slapp oxå in på Bootcamp =tisdagen räddad !

Snacka om frustrerad igår.. kom ihåg att andas...

Kul i allafall att vi båda kom in på Bootcampen

2008-08-28 @ 08:12:45
Postat av: Tessa

Jo JÄTTEKUL! Nerverna va inga långa igår nej, fan så irriterande, vart helt blå i ansiktet mellan varven. De borde få ett bättre system på d där.

2008-08-28 @ 09:59:28
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

flera alternativ på telefonnummer kanske? tipsa

Hitta du nåt kul på ebay förresten? Jag hittar massor, men de jobbiga är ju att man alltid fastnar för de dyra sakerna :)

2008-08-28 @ 15:41:42
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Sku va d, dom lever ju på järnåldern verkar d som

2008-08-28 @ 16:11:05
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0