Läkar- och stallbesök

-Igår var vi ju till Barnpkl. och träffade en brun läkare, det var lite svårt att förstå allt han sa faktiskt. Men nu fick vi iallafall nåt nytt att prova på, Gaviscon. Ska se hur d ger sig mot hans nattattacker. Röntgensvaret var lite ovisst och hade egentligen inte get några klara svar. Bilderna ska väl även skickas till Uppsala. Nu är det Gavisconkur i 2 veckor, sen har vi tel.tid till Snuffe, då ska vi meddela hur Gavisconen gett verkan eller ej och ev. få remiss till gastroskopi på lillkillen. Operation vill ju alltid undvikas, så det ska köras ner slang me kamera i magen för att se hur det beter sig därinne.

-Nu sover kungen av spyor och hans storasyster åkte precis till stallet med moster sin, för att mocka o rida på sin häst. Gissa om hon är nöjd då hon har egna ridbyxor, ridhjälm och ryktsaker i en påse som det står ELDORADO på. Under den svalare årstiden har hon ju även en faster-stickad hästtröja som det står ELDORADO på ryggen. Nu håller jag utkik efter ridstövlar i stl 28. Ingen brådis, men förr eller senare ska d va det å.

***

Idag har jag monterat fast Lis "skrivbordskiva" på hennes lagerhylla, nu kan hon få sitta ifred och pyssla i sitt rum, istället för att ha lillbrorsan att riva ner alla klister- och bokmärken från vardagsrumsbordet, så d blir stridigheter deluxe. Hon prata om att hon skulle sitta där och göra läxor då hon börjar skolan, men jag antar att denna lagerhylla INTE håller till i hennes nya rum i huset, där hon förhoppningsvis bor då hon börjar skolan.

Kommentarer
Postat av: Cindy

Ja, ni fick träffa Nemath Shams, jätte bra läkare för övrigt. Kram

2008-08-22 @ 14:15:19
Postat av: Tessa

Ja han hette väl nåt sånt ja. Säkert jättebra, vad skulle han annars göra här =) kram

2008-08-22 @ 21:58:39
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Mia

joo jag har ocksa spadbarns Gaviscon hemma ocksa nar vi inga riktigt visste varfor han holl pa spydde. Fast jag hann inga anvanda d for vi kom pa vad d va sen. Gaviscon drack jag litervis nar jag var gravva for halsbrannan.

2008-08-23 @ 15:39:01
Postat av: Tessa

O varför spydde han då?

2008-08-23 @ 23:03:02
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0