Jag och mitt huvve

Vafan e d på gång? Igår när jag skulle kliva in i bilen på Mariebad så satte jag mig in me fart och böjde mig tydligen för lite så pannan dundrade in i dörrkarmen på bilen och det kändes som om hela huvet lossna, fy faan va ont d tog. Jag börja lipa vilket resulterade i att Li oxå börja lipa för hon tyckte så synd om mig. Nåja, den värsta smärtan gick snabbt över och vi körde hem.

Just för 10 minuter sedan så satt jag på vardagrumsbordet och Li på soffan, samtidigt så ställde vi oss upp med fart, vilket resulterade i att våra skallar smällde ihop med en jävla smäll. Jag skrek ut allt vad jag orka och kasta mig i soffan -lipandes. Li börja storböla och Chrille, som stod i hallen pv på jobb stod som ett frågetecken o undrade vad det var som hade smällt.

Är det pga min lilla brainshake som jag är känsligare eller? För det känns verkligen som om hjärnan rullar runt därinne mot väggarna. Såhär ont ha d inte tagit då jag slagit huvudet förut. Och det tar t.o.m ont i bakhuvet där jag slog mig förra onsdagen, trots att jag slog i ovanför tinningen. Och vad är nu detta smällande, 2 ggr på ett halvt dygn. Klantigt.

Ikväll är jag bjuden till Mariebads Relaxavdelning av Jenny. Vi blir 3 stycken då Linda också kommer. Ska bli skönt. Sen lite middag på d. Måst väl vara sparsam med alkoholen så jag inte går och dundrar i med huvet nånstans igen.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Stackars huvve... sätt ett mega bandage runt det så kommer du o omgivningen ihåg att vara försiktig o slår du i någon oförståendse dörrkarm eller nåt så blir det ju ett mjukare slag för huvvet...

kramis o ha kul o skönt ikväll

2008-08-08 @ 10:53:40
Postat av: Tessa

Hahaha, fy faan för dej. Så sku ju du göra...sure.



Tack, ska ta vara på fritiden ikväll.

2008-08-08 @ 12:34:21
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Elin

Kanske en hjälm vore en plan???

2008-08-08 @ 13:03:27
Postat av: Kim

airbag?

2008-08-08 @ 13:10:39
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Om man vill vara lite trendig så kanske man borde vaddera nån snygg mössa eller keps?

2008-08-08 @ 13:36:36
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

ingen dum ide, ska komma ihåg den planen vid nästa arkenbesök ;)

2008-08-08 @ 18:36:20
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0