mommobälte och packning

Med råd från MVC så begav jag mig till Gullåsen och hämtade ut ett sånt där stort hudfärgat sexigt bäckenbälte, och fattar ni, jag tror det hjälper, idag har jag nog haft känningar i ryggen, men inga sura miner (förutom i morse innan jag hämtade bältet, hormonerna sprutade och jag fick psykbryt av nåt litet och börja med irriterad röst åt Chrille och Li). Men nu vill jag knappt ta det av mig, trots att det känns som om det syns stort och tydligt utanpå kläderna att jag bär ett fult, beigt mommobälte under alla kläder.

Nu har Li precis lagt sig och det är dax att sätta igång med packningen. I vanlig ordning så gör man ju det natten innan avresa. Pass och pengar har jag iallafall. Så mycket annat viktigt kan man väl inte glömma? Camilla har biljetterna så d e ju tur d.

Får se om d blir nå bloggning eller resedagbok under veckan. Kommer knappast vara så aktiv med mobilen och  mailen. Fast man vet ju aldrig, så gå in och kika bara. Men en vecka går fort, och vi borde vara hemma med näst sista turen nästa söndag.

Ha d gott. kramisar

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ha det så skönt! Hoppas värmen gör gott för ryggen! kramkram

2007-06-01 @ 21:52:00
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: mia

hoppas ni far kul pa resan. forresten d finns folk som skulle saga om din rygg- tjaaa inga kan d ta sa fittans sjukt om man orkar till Turkiet heller! ha ha. Fast JAG tycker nog synd om dig jag. (Did I save my ass?)

2007-06-03 @ 16:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0