Fynd

Jag nämnde ju i tidigare inlägg vår Inglesina paraplyvagn som verkligen har gjort sitt pris många gånger om. Ett till kap som jag gjort är "Lis" bärbara DVD-spelare som jag fick GRATIS när jag bytte abonnemang till GSM-Åland december 2006. Vi har ingen stationär DVD spelare, så det är denna som används, ibland dagligen. Den har även följt med på:

-2 rundresor i Thailand
-till Italien en gång
-2 x Nord Irland
-Turkiet
-och diverse bilturer.


Men när vi var på Annikas inflyttningsfest för några helger sen "ramla" den i golv från sängen när Lochlainn och Li låg inne i sovrummet och kikade på film. Så nu brukar den strejka lite hipp som happ. Dax att punga ut kryx för en ny kanske. Men där känner jag att det verkligen inte gör nåt att den slutligen for i golvet, för så mycket den har varit med om, så många timmar den spelat och bara tickat som en äkta Rolex klocka, trots att det är en Scan Magic DVD (finns väl i vilken välsorterad elektronikaffär som helst?)

Har ni gjort några riktiga KAP, som bara går och går?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Oteknisk och snål som man är har jag FÅTT en teve som funkar alldeles utmärkt! Sen köpte jag min dvd med surroundsystem för en tjuga ("Jenny, du KAN inte ha video längre, vi lever på 2000-talet, du får köpa vår för priset Strandbergs tar för att laga den!")

2007-07-23 @ 19:25:55
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Jammen det är sånt där som man spar in på! =) Vi har fortfarande VHS, men ingen DVD. Men Lis funkar ju utmärkt, och laptopen mé. Tänker bara "sen, när huset är klart, DÅ ska d va ny TV, DVD, porslin etc." Kommer ju att göra bygget 10.000 euro dyrare förståss, borde tjuvstarta lite och byta ut den gamla vita 26" burken vi har i vardagsrummet
=)

2007-07-23 @ 21:08:38
Postat av: kussa sandy

joo, jag hitta ett fittit bra kap för nåt år sedan..MIN FÄSTMAN!! jävligt bra kvalitet fastän han har används flitigt på många resor...och man behöver inte varken ladda han eller använda batterier!! skönt..han bara går och går och går och krånglar hemskt sällan..fast ibland när han fittas så skulle jag vilja göra som med Lis DVD..."tappa i golvet"....kram...

2007-07-24 @ 16:56:16
Postat av: Tessa

Jadu, vad kan man annat säga än att du e slut! Men d visste du ju redan. Garv o puss!

2007-07-24 @ 20:43:53
Postat av: Camilla

ett bra fynd var det...=)
min data...fått gratis
av Caj... man får en massa annat gjort medan man väntar ...=)

2007-07-25 @ 09:49:58
Postat av: Tessa

Garv! Jo om man måst sätta på den INNAN
-man sätter på morgonkaffet
-äter frukost
-och eventuellt tar en morgondusch (brukar jag skita i)
förrän den är fit for fight så har man ju hunnit få en del gjort. Ett riktigt kap! Fniss.

2007-07-25 @ 12:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0