Måste man ha en stil?

Jag läste nyss i Jennys blogg om mode, eller stilar. Jag känner så igen mig i hennes inlägg. Jag har ingen stil.

Jag är oxå jeansbruden som bara klär sig i platta, basic plagg. Precis som min sambo Chrille. Jag är inget modelejon, och jag skulle inte vilja vara det heller. Trivs bra i jeans och linne, tar inte ens av dem när jag kommer hem från jobbet. Utan skulle jag råka hamna på soffan så myser jag med jeansen på. Li håller på och blir likadan, d ska va jeans. Men vad är det för fel på det? Sen finns det ju modemodeller på jeansen, det brukar jag inte fullfölja heller, utan ligger nog ½ - 1 år efter. Min kusin Sandra har flera olika stilar hon. Hon kan vara jeansbruttan ena dagen, armybruden utan smink den andra och till helgen drar hon på sig festblåsan, mejket och klackarna. Jag kan inte ens gå i skor med klack, jag vet inte hur man sminkar sig. Jag kan dock sätta på mascara.

Var in på H&M sist vi var till Stockholm. Hitta snabbt som fan (svägis hitta ena faktiskt) 2 långa toppar på REA för 100:- styck. Perfekt, dom tar jag. vanliga basic. Den ena kan ni se på bilden nedan. Helt reko, eller hur! Och skön!

image69

_____________

Gravva info v. 29
65,5 kg -  95 cm


Mår så jävla bra, pigg, inga krämpor för tillfället. Fittit dålig kondis dock att springa upp och ner för trappan på jobbet, blir helt slut. Känns som jag skulle kollapsa. Så jag tar d lugnt. Sammandragningar känner jag av nu och då, magen blir stenhård men det tar inte ont. Nu ska jag besöka kylskåpet och äta upp rädisorna - mina nya crawings.
_____________

Kommentarer
Postat av: sanna

hmm,jeans är väl också en "stil"...på tal om hår/frisyrer ser att du fått till flätor här:)ingen tantvarning där nej snarare skolflicka:)

2007-08-30 @ 12:17:51
Postat av: Kusin Sandy

tjaba...ojoj va söt du e. tröjan e jättefin, och magen oxå... har själv gått in in en " mindre-snygg-stil".Den består av armymönstarde sockor, urtvättade adidas-TRIKÅER,en ordentligt urtvättad limegrön collage-tröja. Inget smink så långt ögat ser, och har just fått en fläskig finne på höger tutte.. Tragiskt för faaan. Skönt att Robbe kommer hem ikväll så man slipper förfalla helt och hållet...

2007-08-30 @ 12:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0