Ett kap och mera arsul

Tycker ni d va länge sen? Det tycker inte jag  =) 

Jag lider av insomnia.


I förrgår kväll, ni kallar det natt jag vet, klockan ett gick vi och la oss. Somnade strax därefter och vaknade av att Li drömde nåt och härjade vid 4-tiden. Gulliga Chrille gick upp (jag vill ha super kallt vatten! Hörde jag), men vad gör d, jag kunde ÄNDÅ inte somna om. Där låg jag och vred och vände på mig, med tvingade slutna ögon. När jag öppnade dem halv sex var de inte ett dugg tunga. Jag steg upp och gjorde IKEA köket klart på skissen. Halv åtta var jag klar, tog ett varmt bad, och höll på och somna i vattnet flera gånger. Vid åtta tänkte jag  "ska bara lägga mig i sängen och ta en vilopaus, Li vaknar ju ändå just". 9.15 först vaknar tjejen och DÅ minsann hade någon satt snabblim i mina ögon. Riktigt jävla trött. Var fan va insomnian dådå? Höll mig vaken hela dagen, jobbade och drack kaffe. Halv tio var det kört, irriterad av sömnbrist hasade jag mig till sängen, tryckte in öronproppar, minns inte ifall jag borstade tänderna eller ej. Vaknade vid tre, men somnade nog rätt snart om. Och halv nio vaknade man, innan Li.

Idag har man ränt runt, och slira in på både Emmaus och Bettans. Gjorde värsta kapet. Li är i behov av en vindjacka, då hon vuxit ur sin förra. Och där hänger en knallgul/marinblå COOL Tommy Hilfigher vindjacka i stl 104 för hela 3 euro. Härriguuu.

Efter badet och innan läggdax skulle den fnöskiga lilla kroppen smörjas. Och hon skulle ju förståss oxå smörja sin far.

Hört från köket:
-Och så arslet...annars kommer det loppor, och då kliar det....

Jag kikar dit, där river hon ner kallingarna på han och smörjer omsorgsfullt och på fullaste allvar, hans skinkor.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hahahaha, hon är för skön! Vårdat språk, likt mor.

2007-04-12 @ 21:00:56
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Camilla

Ni är lite slut alltså i familjen Linde/Helsing, akta att inte socialen läser er sida =) Li smörjar farsan iarslet ja vettu, svårt att tänka mig Caj i den varianten =)
Vilka kap du lyckas med ! har du röd tråd eller bara näsa för det ? snart börjar jag lägga in beställningar med dig. kram o gonatt, snart börjar min natt..snark

2007-04-12 @ 21:07:51
Postat av: Camilla

de försökte stoppa mitt svar som spam ...vad i hela fridens..

2007-04-12 @ 21:09:41
Postat av: POLIS HELSING!!!!!!!

Håller med Camilla!!! Så länge det är baaaaara e röven så...Men ordvalet ARSLET??? jadu, sääääkert nåt hon lärt sig i parken ;)....Håll er undan socialen iallafall.....

2007-04-16 @ 20:20:02
Postat av: Tessa

Garv! Måsta du skriva massa bokstäver o siffror i SPAMfiltret? Hahaha.

2007-04-16 @ 21:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0