Min lediga dag

Natten: Chrille är och seglar med Caj, Li är lite snorig och sover dåligt, så hon får sova i vår säng, "fast håll dig på pappas sida", sa jag på skarpen till henne, var typ ett halvår sen hon sov i vår säng sist. Tur att hon höll sig på Chrilles sida, svårt att sova med hennes fötter inklämda under hakan.

Morgonen:
Jag vaknar före Li, närmare sagt 8.30, Li sover än. Det händer inte ofta kan jag säga, att jag vaknar innan henne. Hon vaknar väl av mitt spring, så det tar inte många minuter innan hon slår upp sina blå. Tur att vi har Tv i sovrummet, ligger och slappar och ser på barnkanalen.

Förmiddagen: Kastar lortgrisen, som inte hann bada igår kväll efter en massa halvnakna utelekar, i badkaret. Där får hon även lite frukost, hon vill ha joggis med grynost i och rice crisp, ok, prego! Checkar e-posten och bokar lite träningstider, nu fan får d va nog med snor och hosta. Går ner i källaren och sätter igång 2 maskiner tvätt. Badar en stund med henne bland barkbitar och gammal bad-modellera. Lagar lunch, det blev tagliatelle, ärter, majs och köttbullar, till henne. Själv åt jag frukost.

12.30 bär det av till parken, och det är här min lediga dag börjar. Jag ska bara rasta Seidi först, är hundrastvakt idag. Och sen så har jag tid på banken 13.30, där sitter jag till 14.15. Nu har jag en timme ledig tid...det blir Bettans Bod, fyndar 3 böcker åt Li, och en jättefin poncho, allt för 8 euro! Inga illa! Hem, gömma undan ponchon, hänga tvätten, sätta på en maskin till. Tar cykeln till parken och hämtar en skitig, men glad rackarunge! Och var fan e cykelhjälmen då? Saatan. Bara att traska hem då.

Jag önskar definitivt några timmar extra på dygnet, helst mellan 12.30 och 15.30, vet någon hur man gör?

Kommentarer
Postat av: kusin sandy

Har inte en aning hur man får fler timmar på dygnet. Men jag vet däremot vad man kan göra nattetid men sin nykära pojkvän så att timmarna går fittit snabbt och går iväg till jobbet med två timmars sömn i bagaget!!!! Lika jobbigt att vara nykär som småbarnsförälder...Så sluta klaga!!!!!!!

2006-09-14 @ 08:59:36
Postat av: Tessa

Kul att din POJKVÄN är nykär iallafall, stackarn, hoppas nån e kär i han å...va hade du i svenska? FYYRA??? =)

2006-09-14 @ 17:25:31
Postat av: kusin sandy

Hörrö kärring,jag hade 9!!!! (Kan bero på att jag låg med lärarn....)

2006-09-14 @ 17:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0