Ett halvnaket barn

Var hos svägerskan igår på Krokensvägen. Efter maten går Li och Samuel ut och leker i hängmattan som vanligt. Går och tittar till dem lite och där krälar hon omkring -halvnaken. Som hon gjort de 3 senaste gångerna vi varit där nu i september. Hur får man en tvååring att fatta att det börjar bli lite kyligare kvällar nu. Fast hon hade ju tröjan på iallafall  =) 

Det tog inte länge innan Samuel kom inspringandes med skräcken i ögonen "Li har bajsat där under" och pekar mot terassen. Camilla går via pås-skåpet och hämtar en bajspåse, småspringer efter mig (som om jag försökt smita) ropandes "du får nog ta hand om det här du". Vi går ut, där sitter Li och torkar arslet mot gräset och uttrycker: "ja ha kacka där" och pekar in under terassen bland alla brännässlor. Jammen va bra då, så tar jag kackpåsen och tar upp den enorma, tunga korven och går o slänger den, tvättar flickan i rumpan, på med trosor, byxor, strumpor och skor på de iskalla benen, rumpan och fötterna. Snorig är hon från förut, så lite nedkylda kroppsdelar ska väl inte göra så mycket skillnad.

Kommentarer
Postat av: klusin Sandy

Jamen Tessa, det där är väl ett tydligt bevis på att äpplet inte faller så lång från trädet. Du brukar ju skita lite varstans i skärgårn du och torka dig med stenar. Skyll inga på Li om hon vill torka röven mot gräset!! Du borde kanske testa!! ( så kanske det slutar klia)

2006-09-22 @ 11:26:24
Postat av: Jenny

Hahaha, klusin Sandy har de bästa kommentarerna!

2006-09-22 @ 19:46:53
Postat av: svägerskan

haha, jag har ju faktist försökt uppfostra Samuel att det finns toaletter för ärende nummer 2, vilket jag helt tydligt lyckats med...jag tror inte att jag skall komma till gården på Södragatan...eller är det bara bortafasoner som Helsings kör med???

2006-09-24 @ 11:49:48
Postat av: Tessa

Södragatan har inte fått nåra korvar ännu. Men vid Rökkas har det förekommit. Tur finns där gårdskarlar som plockar bort dem =)

2006-09-24 @ 17:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0