99 % barn och 1% egentid

Det är precis vad det varit. För Moa Nordman är hos oss i helgen då hennes mamma och pappa måste åka till Sverige "och handla lite strumpor och andra små kläder" (enligt Moa då).

Säääkert. De sku åka o supa ner sig och ha kul som vem som helst. Jenny och Joel var med oss igår och det vart lunch på Sittkoff, simning till Mariebad, och tacos hemma hos oss. Riktigt mysigt.

Ungarna stred ju förståss var femte minut, "men det är bara nyttigt", intalade vi oss. Tills jag till slut hörde Jenny i vardagsrummet med skarp röst "nä nu får ni reda upp d här själva, jag tänker inte vara nån förmedlare", hahahaaa. Ja det spelade ingen roll om man skulle försöka reda ut vad som egentligen var fel, för de skyllde bara på varann och hittade på nya saker att gnälla om. Men de hade kul oxå. Nöjda och fina ungar med godisskålen i högsta hugg. Och både Moa och Li somnade runt halv nio. Och gissa var Moa valde att sova...jo i hängmattan såklart. Och hon hade aaldrig sovit så bra förut, sa hon i morse. Själv däcka jag nog innan tio, har inte hänt sen jag var 8.

Tyvärr kan jag inte skriva mer nu. För de där två är i luven på varann och jag kan inte koncentrera mig  =)  Dax att se vad som står på. See you later.


Kommentarer
Postat av: Milus

jaha ni hade Helsing Nanny Jouren 112 i helgen. Later mycket stressat for mig. Jag sku ha stangt in dom i en madresserad cell o kasta bort nyckeln.
Seeen kan man ha en nagorlunda skon helg man sjalv ocksa.

2006-10-08 @ 15:55:02
Postat av: Tessa

Asgarv. Lite så hade man lust att göra mellan varven jo. Men det var nog nyttigt för både Moa och Li, fast INT för mig och Chrille, hahaha. Ja det var inte så farligt. Kul oxå.

2006-10-08 @ 18:27:42
Postat av: Anonym

Jag tror nog att det var farligt för Chrille om du ska få honom att gå m på fler...=)

2006-10-08 @ 19:01:49
Postat av: Tessa

Hahaha, jo d förståss, men det är ju alltid lättare med egna...eh...eller?

2006-10-08 @ 21:11:03
Postat av: svägerskan

ja va säger man delvis förstås, men de egna har man ju hela tiden, och då är det ju det långdragna nötandet som sliter........ fast då får man ju faktist oxå se de gulliga ickeplanerade stunderna.. för o nack delar hela tiden... FAST inte vill jag vara utan någon av dem fast jag puttrar lite ibland =)
Men skall du övertala Chrille så får du nog sätta mera på +vågskålen tror jag =)

2006-10-09 @ 08:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0