Julen

Det blir väl ingen vit jul. Fast om man tittar riktigt noga från rätt vinkel så kan man se lite vitt skimmer på vissa isfläckar på gatorna, d e ju fint. Julhysterin på jobbet har fått mig att inte ha nån jul alls hemma. Inte en tomte, inte ens nåt som pryder fönstret i ljus. Jo, kandilabern, den e väl lite julig iallafall. Det är allt, och så fick Li en pepparkaksgubbe i plast från parken när de slutade, den ligger på nån bänk och jular till det lite här hemma.

Julklappar har jag köpt några iallafall. Li har fått klä granen hos mommo o moffa, för där skrider julefrid, röda gardiner och mattor, ljustakar och stjärnor i alla fönster, fina ljusslingor ute på huset. Va vackert! sa Li när vi kom dit i mörkret igår. Och imorgon kommer tomten. Äntligen tycker Li. För nu har det tjatats om att nissarna hör och ser allt hon gör, att det gäller att vara snäll, senaste veckan verkar hon ha tröttnat på nissarna och lagt den bestämda sidan till. Måst hon väl få göra mellan varven hon å.

Imorgon ska d jobbas några timmar, sen e man ledig 3 dar igen. Har preliminärbokat Thailandsresan, hitta en som var 6000 sek billigare än de andra vi kikat på. 8 januari och hem 1 mars. Men det går ju inte att betala med utländskt visa kort på de där svenska fitt sidorna, börjar bli lite irri. Man måste betala ett dygn efter att man bokat, och kontoret är julstängt, så man kan int ringa dit heller. Så det gäller att fånga upp den automatiskt avbokade resan varje dygn nudå fram till tisdag. Fan.

Jag längtar till mammas o pappas årligen återkommande otroligt goda julskinka, tänker äta mycky. Just nu ligger Li i sängen och övar "twinkle twinkle little star", låter roligt. Ska lära henne hela.

Så nu hoppas jag att ni alla får en riktigt God Jul. Ses i krokarna. Varm kram


Kommentarer
Postat av: svägerskan

Tack för besök o att tomten var m dig hit var tur för vår lilla kille.
Ha en god fortsättning på julen.

2006-12-25 @ 11:09:03
Postat av: Tessa

Ja han måsta ju få träffa tomten ;)

Tack för den fina skruvmejseln. Chrille va duktigt impad, det brukar han SÄLLAN vara över att få julklappar (bara mer grejer som skräpar, anser han) men ni lyckades =) God fortsättning på julen, fortsätt spetsa glöggen, d va gott! Kraaam

2006-12-25 @ 12:30:06
Postat av: svägerskan

Caj hade sina idéer om att ni skulle behöva det o jag till det tilltänkta bygget =)
Här vet du väl att på krokens förknippas december med glögg, iår vart det visst en låda glyhwein hem oxå.... =)
kramis

2006-12-25 @ 16:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0