Träning

Jag lovar ingenting. Men jag har EVENTUELLT kommit igång med träningen efter ca 1 års uppehåll. Jag måste, mest för min ryggs skull. Men givetvis för allmänna hälsans skull. Och så gillar jag mitt fysiska yttre (läs utseendet) bättre när allt inte hänger o jag hatar känslan av att flärret rör sig (dallrar) när jag rör på mig.

Jag har nu varit till Avancia 2 ggr i veckan i 3 veckors tid, och promenerat massor. Ser redan resultat oxå, sånt e kul. Fast jag äter vad jag vill.

Idag har jag tränat med smink:


Kommentarer
Postat av: Åsa

Sugen på att träna mera? Vi är ett ivrigt gäng som gillar att träna, som har dragit igång i bollhalla, söndagar kl 18.45. Vi turas om att dra passen, Jennie och jag! Gratis första gången, + att vi bjussar på proteinshake efteråt! Vill man fortsätta köra hårt med oss är enda kostanden att man behöver köpa en egen burk shakepulver, eftersom vår tanke är att kombinera träning med rätt näring i kombination!

Hör av dej om du är sugen, å ta med en vän eller två, ju fler vi blir desto roligare! :)

2012-10-02 @ 07:15:47
URL: http://www.herboftoday.blogspot.com
Postat av: Tessa

Låter intressant, bra tid!! Vad kör ni för pass?

2012-10-02 @ 10:46:32
Postat av: Åsa

Jennie har haft tabatastil på sina pass. 8 övningar gånger 8 set. Jag har haft 2 minuters intervaller med mera tempo i, ca 45 min träning! Allting är utan redskap, bara kroppen som motstånd (nog så tungt, puuust)!

Puffa på nån (några) passliga vänner, och kom! Hör bara av dej före, så ja har pejling på hur mycke proteinshake ja ska förbereda :)

Inkommande söndag är det Jennie som drar förresten. Vi är bara glada amatörer som tycker gymmet är för dyrt, därför drar vi eget! :)

2012-10-02 @ 11:29:26
URL: http://www.herboftoday.blogspot.com
Postat av: Tessa

Finns det något nummer jag jan "anmäla" mig på. Spontanbestämmer mig ju alltid.

2012-10-04 @ 12:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0