Gräsänkan

Fortfarande gräsis och det går bra.

Dock var det mindre roligt idag när d snöa som fan o jag måsta skotta hela parkeringen med en trasig skitskyffel. Var satan e grävmaskin som brukar ploga vår uppfart??

Och så har handtaget på porten i staketet fryst fast, i öppet läge, så dörren låg och slog hela natten. Stackars Patrik som bor i lägenheten och har sovrummet 2 m från den dunkande porten. Låsolja! Tänkte ju jag. Men vi har inget hemma. För "det tar så mycket plats med allt sånt där". Allt e på hotellet intill. Nyckeln dit har inte jag. Fan!

Och i och med snöyran så kan inte Jeff cykla till dagis, och inte vågar heller jag sätta honom bak på min cykel. Ingen bil har jag, för den e ju i Svääärje. Så promenera då. D förlorar man en halv timme i tid på. Så kanske butiken min har lite senare öppettider nu p.g.a vädret. För jag tänker då inte få en halvtimmes mindre sömn!

Och så är det ju vardagssysslorna. Soporna ska fortfarande ut o disken ska bli ren. Barnen ska ha sitt och mätta ska de bli, läxor ska göras och så ska man hinna jobba också. Låna bil då de kan komma på sina aktiviteter.

Men SAATAN va skönt det var i onsdags när jag kom hem från jobbet kl sju. Huset var mörkt, ingen hundvalp med damp pissade ner sig av glädje när jag kom, inga nåjsiga gullegryn mötte mig i dörren, det var precis knäpp tyst. Kan inte minnas när fick känna samma upplevelse senast. Dock varade tystnaden bara i 45 minuter, sen strittade världens bästa Jeff in. Tack faster Camilla för d. Hann ladda lite där :)

Nu spelar jag Yatzy på mobilen och är jäätte trött. Natti


Kommentarer
Postat av: Camilla

=) tanken var att hjälpa annu mer...

2012-12-06 @ 14:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0