Gräsänka

Chrille har farit till Sverige på bilsemester. Japp han tog med bilen o lämnade barnen hemma. Så jag lär då inte vara sysslolös under tiden han är borta. Tur att man har världens bästa småkusin/kollega/granne som ger sin extranyckel till sin bil, så man slipper cykla eller åka buss med barnen på aktiviteterna :)

Däremot är det faktiskt rätt skönt att vara gräsänka ett tag, trots att man måste göra allt själv. Han får vandra i sin grotta med museer, jag har ingen vuxen jag behöver anpassa mig till. Kan äta ute alla dar om vi vill. Mindre kläder att tvätta. Slipper dammsuga upp hans äggskal. Men helvete för att gå ut med soporna o plocka i och ur diskmaskin. D ha ja int gjort på ett år. Börjar snart stinka i sopisen.

Han stannar "en par veckor". Så hojta till alla som är sugna på att hjälpa till med barnen nästa vecka. För då jobbar jag 14-18/20 (beroende på dag) o dagis stänger 17. Tror inte det är godkänt att Li hämtar lillebror... :)

Dagens tirauppdatering. Famous har bra utsikt mot Ålandsvägen.


Kommentarer
Postat av: Jill

Här på landet brukar 7-åriga storasyster hämta bröderna från dagis. Dock måste jag ringa dit o säga d först. Skönt :)

2012-11-27 @ 22:38:45
Postat av: Tessa

Åh Jill! Tror jag flyttar till landet. Jäkla stadsregler!! :) *avis*

2012-11-28 @ 01:00:32
Postat av: Jill

Saltvik e grejer d ;) Faktiskt skönt, sen bor vi iofs bara 200m från dagis och ingen stor väg att gå över, kanske d spelar in med. Men jo, inte klagar jag :)

2012-11-29 @ 22:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0