Stress stress stress

Jag undrar hur vanligt folk bär sig åt för att få tiden att räcka till, till sig SJÄLV!? Idag t.ex. jobba 10-18, städa o inte hemma förrän 18.45, då for Chrille o träna. Värmde lite käk till mig själv, Jeff ville att jag skulle leka. Men istället fick jag äta i skräddarställning på golvet o tittade på när han pusslade. Okej, 19.45 var det dags att hämta Li från redskapsgymnastiken. Kom inte iväg förrän 19.25 av "jag ska bara" orsaker. Via Selle o köpa mjölk o äppel. Hemma 19.45. Kokade gröt medans Li duschade snabbt. Jeff vart akut skitnödi, men ropade aldrig att han var klar, Li kom heller inte från duschen, så jag gick dit...
'
Jeff skiter vanligtvis lika snabbt som alla andra i familjen, dvs. på en halv minut, men nu satt han 10 minuter säkert, när jag öppnar dörren står Li i duschen helt apatisk o Jeff sitter å helt förstelnad, naken på toalettstolen OCH TITTAR PÅ TV (ja vi får skylla oss själva som har TV i badrummet). Nåja innan jag hade dem vid kvällsmålsbordet så var ju klockan 20.15. Sen åt dom, de åt och åt.
'
Li åt: en tallrik gröt, 2 rågmackor, 1 ägg och en skål joggis
'
Jeff åt: en tallrik gröt, 1 rågmacka, 1 ägg och ½ äpple
'
WTF!! Hur får de rum!? De måste väl äta upp sig nu efter en kinkig semester, de har säkert gått ner i vikt som de hållit igång och levt på glass och plättar med chokokräm.
Ja de var inte i säng förrän fem i nie o då hade jag redan fått blödande magsår. Fan vad jag HATAR att jag bryr mig så mycket. Men jag orkar inte med trötta ungar!!! Jag blir stressad när de inte går i säng i tid. Li verkar ha växt till sig lite och behöver inte längre 11½ timmes sömn, kanske 11 räcker....skönt att det går åt d hållet.
Ja iallafall, tio över nio kom ron över mig, då sov båda. Då tog jag en varm kopp te och ett gott rostat rågbröd med ost och ägg och bara njöt. Trött som fan, vill gå o lägga mig.
'
Men då känner jag: Ska jag gå o lägga mig nu?! Ingen som helst egentid idag. Så satte jag mig vid datan, det här är väl egentid. Annars skulle jag väl ha börjat dammsuga eller tvättat, eller kanske packa upp väskorna från resan, 2 av 4 återstår, hatar att packa upp, och det är INTE EGENTID. Nu ska jag ta mig en dusch och förflytta mig till sängen och ev. ett avsnitt Desperate Housewives om det d kommit ut nåt nytt, annars boken.
Hur fan gör ni andra? Hinner ni alls med något över huvudtaget mellan arbete och läggdags? Hurihelvite ska man bära sig åt? Även om jag saknar vår älskade Bianco, så kan jag säga att det är en lättnad att slippa komma ihåg alla hennes mattider, matmängder, insulinsprutor och blodsockermätningar.
'
Kanske, kaaanske jag blir lite klarare i huvudet bara jag vant mig med tanken att jag inte glömt henne hemma. Jag är helt grötig i bollen. Nåt tips?

Kommentarer
Postat av: Tessa

Tydligen INGEN som hade nåt tips. Tröstande att alla tydligen har lika fullt opp =)

2012-03-01 @ 22:44:46
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Jag har inga tips, jag tycker jag har bra med tid att ta mig en nap efter jobbet, se lite på TV, åka och träna, gå ut och gå med vovvarna, dricka kaffe på maten. MEN - jag har inga småbarn längre och hela min lägenhet är kaosartad! Disk, tvätt och annat bråte tornar upp sig och jag ser det inte, vill inte, orkar inte. Så jag skiter i det. Det handlar om prioriteringar. Jag prioriterar bort att hemmet måste glänsa och lägger mig själv före det. Det känns ofta bra, men ibland önskar jag att jag hade lite husmorsgener i mig.

2012-03-03 @ 10:02:10
Postat av: Tessa

Måst sluta småplocka helt enkelt, märks ju int ändå. O skaffa fler alltiallolådor

2012-03-03 @ 19:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0