Jag tror fan jag pissar ner mig

UR EN TRÅD PÅ FLASHBACK. Ni måste läsa, jag skrattar ihjäääl!!

HJÄLP! MIN SVÅGER LUKTAR STJÄRT!
För att ni lättare ska förstå problematiken kring rubriken, ska jag försöka ge en så kortfattad men ändå en så detaljerad bakgrund som möjligt.

Jag har känt min svåger i ca 8 år nu. Våra familjer umgås ganska flitigt och vi umgås även ofta på tu man hand. Vi kommer bra överens och har flera saker gemensamt som tex fritidsintressen och olika värderingar. Det händer att vi, bara han o jag åker iväg på nån weekendresa och dricker bira i nån större stad i europa. Min svåger är akademiker, har ett väl ansett yrke, men samtidigt kanske en av de mindre begåvade människor jag mött i mitt liv.

Han tycks framstå som tämligen "normal" i de flesta sammanhang även om hans utseende kan anses vara "en gnutta udda" som någon sa. Han är kortfattat en "bra kille" som är lätt att umgås med.
Så till problemet...

I somras besökte jag (oannonserat) min svåger i hopp om att få låna några verktyg av honom. Jag visste att han höll på att jobba på baksidan i sin trädgård och när jag kom runt husknuten såg jag honom där, i tajta badbyxor, framåtlutad mot sin hammock, och kliade sig i röven, INNANFÖR BRALLORNA! Inget konstigt med det kanske, men ganska snabbt efter att handen är uppe ur brallorna så luktar han på fingret som han precis haft i röven. Jag tyckte mig samtidigt se ett litet leende på han mun.

Allt detta upplevde jag på ett par sekunder, och jag vart minst sagt ställd. Jag hostade till och min svåger vände sig om, jag låtsades som om jag inte sett nånting, och han var helt ogenerad.
Jag fick sedan låna verktygen. Efter det tyckte jag att verktygen luktade stjärt. Eller rättare sagt, dom gör det. Jag bad min sambo att lukta på en vinkelslip som jag hade lånat, hon tyckte att det luktade hamparep. PRECIS! Det är ju för fan samma slags lukt, inte som bajs utan lite söt, sliskig stjärtlukt. Jag berättade vad jag hade sett, men hon vart förbannad och sa att jag inbillade mig. Kanske det, tänkte jag. Han kan väl inte gnida sin röv mot alla sina verktyg?

Tre veckor senare. Svågerns familj kommer på besök. Plötsligt kommer han på att han glömt sitt snus i bilen. När han går ut till bilen så observerar jag honom från köksfönstret. Och vad ser jag. Jo han trycker in ett finger i arslet innan öppnar bildörren, och när han sätter sig i bilen drar han sitt rövfinger långsamt och demonstrativt på ratten. VA FAN! VAD ÄR DET SOM DRIVER MÄNNISKAN TILL DETTA? När han kom in en kort stund senare befann jag mig som i chock. Mina tidigare farhågor hade besannats, mitt framför ögonen på mig, igen!

Jag har flera gånger efter detta noterat min svågers rövpillande i samband med fingerluktande och smetande på olika saker som tex dörr handtag, kaffebryggare och fjärrkontroller. Det känns som om allt luktar röv hos svågern numera. Till och med besticken luktar röv ibland!!!. Min sambo vill fortfarande inte prata om det, även om hon medger att allt i hans hus luktar "hamparep".

Sist han var på besök hos oss efterlämnade han en svag doft på kylskåpshandtaget i mitt kök... jo, just det. jag luktade på handtaget efter besöket.

Vad ska jag göra? Kan man anmäla honom anonymt nånstans, typ till psyket eller så? Han kanske är sjuk.


Kommentarer
Postat av: VickiMoa

HAHAHAHA,så jävla roligt, hahahaha!

2012-12-28 @ 23:24:18
Postat av: Tessa

Faktiskt!! Hahaha, Bästa storyn på länge juu

2012-12-28 @ 23:36:57
Postat av: Carola

HAHAHAHAAA!!! Hamparep, hahaha :D Nej fy satan vad sjukt men kul.

Jag funderar också lite på varför du googlat "svåger + stjärt" ;)

2012-12-29 @ 08:20:40
Postat av: Jenny

Hahahaha, detta gjorde min dystra morgon myhyycket roligare! KUL!

2012-12-29 @ 08:30:12
Postat av: Patricia

Faan va äckligt! Men jösses va ja skrattade:)

2012-12-29 @ 15:40:17
Postat av: Tessa

Hahaha men Carola, fick länken av en annan. Så jävla asig, men sjukt rolig.

2012-12-30 @ 14:40:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0