En lugn helg

Helgen har varit lugn, syftar på alkohol-lugn, på jobbet fullt ös alla dagar, great! Men för att orka med jultempot så får det vara alkoholfritt tills det värsta är över, sen blir d supas igen, hahaha.

Har dock haft yrsel och tryck i huvet en par dar. Chrille säger att det är abstinens efter sprit, hahaha. Kanske d. Men så fort jag anstränger mig så känns det som om tinningarna ska spricka och så svischar d om ögonen. Så ikväll har jag inte:

-plockat
-dammsugit
-tvättat
-skottat (gjorde d imorse, helvete sku ja int sluta med d??)

Idag kl 13 hade Jeff simskolesvslutning, de visade upp vad de lärt sig, jätteduktiga, Jeff var lite i en annan värld men var jätte duktig. Han simmade 50m (fuskade lite o hängde på Chrille när d vart slött), dök till bottnet på det djupa o plockade upp prylar (hur djupt är det? 2,20/2,50 kanske. Snacka om att mitt huvve skulle sprängas då iallafall. De flöt som sjöstjärnor (Jeffs arsul sjönk så han låg som nån fällkniv) och sköldpaddor.

Sen for jag på jobb, efter jobbet till Fantasia på middag. När vi hade ätit klart kom vi på att vi ju var bjudna till mamma o pappa på rökt firre. Dit for d. Men vi åkte dit iallafall och tog fisk o potatisar med oss hem för framtida bruk.

Hem och varva ner trycket i huvve. Nu ligger jag i sängen och ska se på Solsidan som jag glömde bort, eller jag glömde bort att det var söndag av nån anledning :)


Kommentarer
Postat av: Trasa

Just ja, Solsidan var ju slut för säsongen oops

2012-12-16 @ 22:18:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0