onsdag 7 september, gu va tiden går

I helgen har jag och Anki varit på FORMEX mässa.  Det var stort, mycket och långa möten. Vi hann inte spontanshoppa, utan satt med agenter för PIPPI, GEGGAMOJA och NOVA STAR, hela lördagen. Lite vin bjöd dom på för att det skulle gå lättare att beställa =) På kvällen var vi ut och dansade (och vi dansade verkligen HELA TIDEN)på ett skitcoolt ställe som heter ZIPPER. Hade googlat oss fram till att de spelar både rnb, schlager mm. De hade t.o.m ett rum där de spelade mestadels Madonna och Michael Jackson.
När vi stod i kön där utanför var det en massa massa killar, tänkte inte mer på det, men när vi kom in hångla alla killar med varandra och även bruttor hade tungorna i varandras munnar, japp det var mest homos. En gaybar hade vi hamnat på. Men fan va kul det var, dansade i 2 timmar o drack en par smirrnoff ice på flaska (tummen för hålet då man dansade bland alla gays  =)
*
Påvägen hem på Rosella måste jag ju köpa gåvor till mina barn (mutor för att man varit borta). Jeff fick ett 50 bitars pussel med Bilar 2, Li fick ett block med 350 tatureringar. Hon hade svårt att visa hur tacksam hon var, så hon upprepade "mamma hur ska jag någonsin kunna tacka dig, tack! Jag är så lycklig". Shiit, bra för dom där kommer räcka 2 år!
*
Idag har jag varit HELT LEDIG. O hängt med Helsing Heleinus på stan. Nu har jag just varit o simmat Sandra o hennes 3 barn (varav en är 2 meter lång), Lina Loikas o hennes 2 busfrön. Li var på redskapsgymnastik medans. Jeff simma flera meter igen, det tar sig. Han har nu fått de där 2 första märkena, heter d vattenvanemärket, nybörjarmärket. Inga illa för en tre åring!
*
Familia ska tillfälligt förflytta sig till B.A.G.S gamla lokal intill Wickströms Ur & guld, mindre buller o stök där, fan va d skramlar när dom bygger där i gamla Nikolaj. Nu ska jag dit o kika o packa lite. Häj.
Jeff koncentrerar sig på sitt nya pussel, som tog sisådär 30 minuter att lägga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0