Vad som pågår

Ja det är faktiskt inte en lätt period just nu. Måste bara skriva av mig här nu, jag är osocial som fan. Irriterad, trött och disträ. Jag som älskar Familia har inte ens tyckt att det lockar att åka på jobb. De dagar jag börjat kl 14 har jag stigit upp med barnen, fört Jeff till dagis och åkt hem och lagt mig igen, sova bort all jobbig tid så man slipper fundera. Totalt veck.
*
Förutom att man jobbat varje kväll i ca 1 månads tid, med all kaos med Familias flytt och dammiga kläder. Så är det snart dags att måla och fixa i gamla lokalen för att så småningom börja flytta tillbaka. Tur att man har Anki som man delar allt med, kan klaga av sig på och dela den jobbiga perioden med.
*
Sen har man (tydligen!) det mesta ansvar med barnen, att läxorna är gjorda, att det kommer med frukt och jompakläder till skolan. Att veckobrevet skall läsas, föräldramöten, fritidsintressen som ska skjutsas till. Ja fan allt hänger på ens axlar. Och jag glömmer, fan så jag glömmer den där förbannade frukten som Li ska ha till sin fruktstund i skolan, ska det vara så svårt att komma ihåg??? För att inte tala om att få egentid med barnen mellan all jobb, stress o bök. Som tur är har man självständiga, rätt självgående barn. Men jag har försökt att iallafall vara hemma vid nattning en timme, så man läser lite saga o sängkantspratar lite o pussar natti. Innan det är dags att åka iväg på jobb igen.
*
Som pricken över i har ju Bianco varit jättesjuk, men det är så roligt att nu se henne som en helt ny hund då hon börjat få insulin. Hon har fått tillbaka sin vikt och jag har börjat få balans med hennes insulin och matvanor. Hon är busig och energisk, precis som man känner henne. Förmodligen snart dags för operation för henne, bort med livmodern och de återstående juvren.
*
Igår  tog jag och Anki oss några glas välbehövliga glas vin, och vipps så kändes livet mycket lättare.
*
Nu är klockan tio och jag ligger redan i sängen. Tänker se en film o bara somna, fy fan va skönt d ska bli. O i morgon är jag ledig. Eller ja, jag är ju inte på schemat iallafall, en mindre tid att passa. De har lovat fint väder, men det känns som om det kvittar  =( satans neggo man är, men det kan bara bli bättre nu  =)
*
*
UTAN DESSA SKULLE JAG NOG VARA NÅGON ANNANSTANS JUST NU:
hur söt!
Li med en megagurka från moffa
Bästa Anki.
*
*
Och såhär kan det gå om pappan håller ställningarna. En ICKE GODKÄND powernap klockan 18.30 på kvällen. VITTOOOO.
*
nu film...natti ;)

Kommentarer
Postat av: Marianne

Har följt din blogg bra länge nu men aldrig kommenterat så nu är det dags!

Jag vill säga TACK för en rolig, intressant och ärlig blogg!

Det är inte kul att du är i en jobbig period nu, men det är så jävla skönt att läsa att man inte är ensam om det.

Blir lite less ibland på alla puttinuttbloggar man läser, även om livet givetvis kan vara puttinuttit ibland.

Du är cool som fan!

2011-10-05 @ 11:29:41
URL: http://mariannek80.wordpress.com
Postat av: Tessa

Hej Marianne, va roligt när läsare kommenterar. Ja pluttinuttbloggar, iss inga säga någi om d, jag gillar RAKA RÖÖR, haha. Uii, o cool e man oxå, hellre cool än rar moahaha

2011-10-06 @ 22:55:39
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0