En ledig dag

I onsdags så var jag så trött på morgonen. Jag var ledig, så jag ringde ett trött samtal till dagis att Jeff fick stanna hemma idag. JAG ORKADE INTE FÖRA MITT BARN TILL DAGIS!! Men det var lika bra det, för vi hade en så mysig dag (efter att mamma hade kravlat sig ur sängen halv tolv.
'
Jag frågade Jeff innan jag ringde till dagis:
"Jeff skulle du vilja stanna hemma från dagis idag?"
-Jaa! svarade han glatt.
"Får jag sova lite till  då?"
-Jaa, gör d du, jag bygger lego jag."
Förståndig kille det där.
'
Sen åkte vi på sushilunch med Camilla Dannström o sedan till Dillen och kikade på önskemål till hans födelsedag den 6 november. Ringde Lis eftis o meddelade att hon inte  behövde gå dit idag, utan kunde komma ner till stan. Även hon vart lycklig. Mammatid var längesedan. Fick med mig två par skor från Zko. Ett par fodrade foppatofflor till Li -25% rabatt på de som finns kvar i barnstorlek, o ett par söta kängor åt Jeff, även de på rabatt.
*
Sen vart det ett besök till Bellissimo glassbar. Italiensk glass till mellanmål för Jeffs del, jag och Li åt Brownie, så satans goda. Familjen Brancato som har glassbaren är så mysiga, italienare, en av dem gift med en ålänning (Lolita, helt underbar hon oxå). Exotiska på nåt vis. Hela stället har en så familjär atmosfär. Där sitter ofta moster, mamma, pappa, syster, bror, fru, pojkvän etc. som om det var deras andra hem. Li och Jeff fick komma med och titta på då ena killen lagade glass.
*
Man vill äta alla.
*
Glassarna är verkligen aptitretande att titta på. Jag är ingen glassfanatiker, men det börjar fanimej vattnas i munnen när man tittar på glassarna.
*
Kan ju passa på att göra lite reklam för deras generösa öppettider. Till kl. 22 om kvällarna. Och de har även lunch, är lite beroende av deras lasagne, stor jävla bit för 7 euro. MUMS!
*
Nu ska jag riva bort spikmattan från ryggen och blunda. Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0