Sover ut

Herregyy vad jag har sovit den senaste tiden. Såfort jag kommit åt så har jag lagt huvet på kudden o dregglat mig iväg. igår sov jag till halv tolv och idag till tolv. Fast upp med barna på morgonen då förstås. Upp o föra Jeff till dagis halv tio, hem igen o snarkar om tvärt. Imorse var första gången i höst (tror jag) som Chrille förde Jeff till dagis. Skulle man fått veta att han kunde göra det igår kväll, skulle man ju tryckt in öronproppar o låst sovrumsdörren så man slapp bli avbryten i sin viktiga sömncykel. Det skulle vara intressant att kolla hur länge jag skulle sova om jag inte måste upp. Så slut.
*
Men nu börjar det ta sig, den hektiska tiden på Familia är över, vi har fortfarande lite kaos, men vi är tillbaka i gamla lokalen, dock mycket mindre, men det känns rätt bra. Vi har ju ett sortiment beställt för 125 kvm butik, och vi har nu 61, så det står lite kartonger upptravade i vardera hörn, och så kommer det nog att måsta vara ett tag tyvärr. Men vi jobbar på det. Vi försöker att inte jobba varje kväll längre då det inte är något panikartat. Vi har jobbat 7 kvällar (även dagar märk väl) i veckan nu i 1½ månad, så lite distans från butiken är inte fel.
*
Brukar gå in o snusa på barnen då jag kommer hem från det sena arbetspasset, såhär låg lillnissen en kväll, gylliii.
*
Och sån här tvätthög blir det när mama bara jobar o jobbar. Det var så jävla mycket, ni fattar inte, efter 3 tvättar märktes det knappt att högen hade minskat. Finns fortfarande till ve och förbannelse, men nu har man rena trosor igen iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0